Ολυμπιακός: Ό,τι μπορεί για Τζόναταν!

Να κάνουν το «μπαμ»και να μπορέσουν να προλάβουν άλλες ομάδες που δεδομένα θα ενδιαφερθούν για την απόκτηση του Τζόναταν θέλουν στον Ολυμπιακό.Ο νεαρός Μεξικανός που αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα Β’ είναι σίγουρο πως το καλοκαίρι θα αναζητήσει την τύχη του αλλού, με τους «μπλαουγκράνα» να επιδιώκουν να τον πουλήσουν αλλά να έχουν και ανοικτή την περίπτωση του δανεισμού του.

Το «όπλο» για τον Ολυμπιακό

στην υπόθεση του Μεξικανού μέσου είναι ο Μίτσελ που έχει αναλάβει κι αυτός προσωπικά ρόλο στο θέμα για να μπορέσει να δημιουργήσει τις καταστάσεις να γίνει η μεταγραφή. Η προτεραιότητα άλλωστε του Μίτσελ στο μεταγραφικό κομμάτι είναι στον μέσο με οργανωτικές ικανότητες που χρειάζεται εν όψει της νέας σεζόν για να μπορέσει να «δέσει» την ομάδα καθώς η απουσία του (μια και ο Ιμπαγάσα έπαιξε ελάχιστα φέτος) φαίνεται φέτος στον Ολυμπιακό. Οι πληροφορίες μάλιστα από την Ισπανία θέλουν άνθρωπο του Ολυμπιακού να έχει συναντηθεί πριν από λίγες ημέρες με παράγοντα της Μπαρτσελόνα για την υπόθεση του Τζόναταν με τους «μπλαοουγκράνα» να μεταφέρουν την επιθυμία τους για πώληση του Μεξικανού αλλά να μην κλείνουν την πόρτα στον Ολυμπιακό καθώς δεν γνωρίζουν τι θα προκύψει το καλοκαίρι.

Ενδιαφέρον πάντως είχε και η τοποθέτηση του πατέρα του Τζόναταν, Ζιζίνιο ντος Σάντος, που μίλησε στο σάιτ redgoal για την υπόθεση. «Ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για τον Τζόναταν, μεταξύ των οποίων και από τον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ όμως να σας πω τίποτα περισσότερα γιατί δεν γνωρίζω. Το θέμα του το χειρίζεται αποκλειστικά ο Βιθέντε Μόντες. Είναι ο μάνατζέρ του και κανονίζει τα πάντα αυτός. Υπάρχει δέσμευση με την Μπαρτσελόνα. Μιλήστε με το κλαμπ ή με τον Βιθέντε Μόντες. Υποθετικά, αν θα ήθελε ο Τζόναταν να παίξει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό; Γιατί όχι; Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο κλαμπ και η Ελλάδα μια όμορφη χώρα. Ευχαριστώ για την επικοινωνία αλλά δεν μπορώ να σας πω κάτι παραπάνω» τόνισε χαρακτηριστικά, αποδεικνύοντας πως το θέμα του Τζόναταν παίζει δυνατά για τον Ολυμπιακό, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν.

Πηγή: sentragoal.com

Keywords
Τυχαία Θέματα