«Ομίχλη» στη Λευκωσία για χαρισμένα δάνεια

Σε σκοπιμότητες αποδίδει ο Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης, λίστες που είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες, διαγράφηκαν χρέη πολιτικών προσώπων αξιωματούχων και μελών Διοικητικών Συμβουλίων.

Αποσπάσματα της σχετικής λίστας, δημοσιεύονται στην εφημερίδα . Στη λίστα φαίνονται τα ονόματα πολιτικών προσώπων ή συνδεδεμένων με αυτούς εταιριών οι οποίοι προχώρησαν σε διακανονισμούς και διαγραφή

χρεών. Επιπλέον, σύμφωνα πάντοτε με την εφημερίδα, σε αρκετές περιπτώσεις οι διαγραφές έγιναν σε εταιρίες συγγενικών προσώπων βουλευτών, πολιτικών και αξιωματούχων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η Επιτροπή Θεσμών και Αξιών της Βουλής δεν έχει ενώπιον της τέτοια λίστα δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών, Δημήτρης Συλλούρης.Οτιδήποτε διαδίδεται και δημοσιεύεται αυτή την ώρα, είπε, δε βοηθά το έργο της Επιτροπής. Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εξυπηρετεί σκοπιμότητες για να καλύψει κάποιους, κατά την έκφρασή του.

Στους όρους εντολής των ερευνών το θέμα.Πάντως η επίσημη θέση της Κυβέρνησης, είναι ότι το θέμα της διαγραφής χρεών, θα διερευνηθεί από την ερευνητική επιτροπή η οποία έχει διοριστεί για να αποδώσει ευθύνες σε ότι αφορά την κατάσταση της οικονομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα