Ορ. Καρνέζης: «Έχουμε κίνητρο»

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Ορέστης Καρνέζης μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι Nova για το επερχόμενο ματς με τη Σκόντα Ξάνθη.

«Πράγματα είναι κάπως ασυνήθιστο, να έχουμε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας, ενώ η αγωνιστική αποχή από το τελευταίο παιχνίδι

είναι πολύ μεγάλη.

Αυτό όμως δεν παύει να μας δημιουργεί μεγάλο κίνητρο.» είπε ο Έλληνας άσος και πρόσθεσε: «Αυτό το παιχνίδι είναι μια πρόκληση για εμάς και μέσα στην άσχημη σεζόν, ίσως να βγει και κάτι καλό.»

Μιλώντας για την αντίπαλο του ΠΑΟ ο Έλληνας ποδοσφαιριστής τόνισε: «Η Ξάνθη είναι μια αρκετά καλή ομάδα, δεν δέχεται εύκολα γκολ.

Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για να αντιμετωπίσεις. Αυτό όμως δεν μας απασχολεί.

Πρέπει να κοιτάξουμε την δικιά μας ομάδα, να είμαστε όσο τον δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι, για να κατέβουμε σε αυτό το παιχνίδι και να πάρουμε την νίκη.»

Σε ότι αφορά την ενδεχόμενη χαλαρότητα εξαιτίας της αγωνιστικής απραξίας ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού είπε: «Χαλαρότητα είναι λογικό να υπάρχει, όταν μεσολαβεί αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα από το ένα παιχνίδι στο άλλο.

Όμως νομίζω ότι όλα τα παιδιά έχουμε συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για την ομάδα και νομίζω ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει στο παιχνίδι και θα κερδίσουμε στο τέλος.

Είναι το τελευταίο παιχνίδι και μας δίνεται μια ευκαιρία για να κατακτήσουμε κάτι που δεν μπορέσαμε στο πρωτάθλημα. Είναι μια καλή ευκαιρία.»

Keywords
Τυχαία Θέματα