Οργή για σωματικό έλεγχο σε ανάπηρο κοριτσάκι(βίντεο)

Σοκ προκαλεί το βίντεο 3χρονου κοριτσιού σε αναπηρικό καρότσι που υποβάλλεται σε σωματικό έλεγχο!

Οργή έχει προκαλέσει η απόφαση του προσωπικού ασφαλείας στο αεροδρόμιο Λάμπερτ του Σεντ Λούις στις ΗΠΑ, που υπέβαλε σε εξονυχιστικό έλεγχο ένα 3χρονο κοριτσάκι, το οποίο είναι καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 8 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Σεντ Λούις. Τώρα, οι υπεύθυνοι αναγκάστηκαν να απολογηθούν μετά από την κοινοποίηση στο διαδίκτυο του επίμαχου βίντεο.

Αρχικά ανάγκασαν τη μητέρα της μικρής να την πάρει στην αγκαλιά της για να της κάνουν σωματικό έλεγχο, ενώ το αναπηρικό καροτσάκι έπρεπε να περάσει από το μηχάνημα “scanning”. Το ίδιο και το κουκλάκι που κρατούσε η Lucy.Η μητέρα της, Annie, όντας σε απόγνωση και εμφανώς εκνευρισμένη, άρχισε να βιντεοσκοπεί το περιστατικό. Αμέσως μια φύλακας της είπε ότι “απαγορεύεται να βιντεοσκοπείται ο έλεγχος από τους ταξιδιώτες”. Παρόλα αυτά, συνέχισε να καταγράφει τον έλεγχο και στη συνέχεια κατήγγειλε το αεροδρόμιο για ρατσιστική συμπεριφορά.Η μικρή Lucy κλαίγοντας, φαίνεται να ζητά από τους γονείς της να γυρίσουν στο σπίτι.

Το βίντεο-ντοκουμέντο με το εξωφρενικό περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας μέσω του διαδικτύου και απασχόλησε δελτία ειδήσεων και εφημερίδες στις Ηνωμένες Πολιτείες, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων, ενώ έχει πάνω από 236.000 “views” μέσα σε πέντε ημέρες.

Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου, επέτρεψαν τελικά στην οικογένεια να ταξιδέψει μετά από 30 λεπτά ελέγχου. “Αντιμετώπισαν τη μικρή μου σαν εγκληματία, είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά τους”, δήλωσε η μητέρα της.

Η Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορών (TSA) υποχρεώθηκε να εκδώσει ανακοίνωση για να απολογηθεί στην οικογένεια για την κακομεταχείριση του παιδιού.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:


TSA από CDemo83

Keywords
Τυχαία Θέματα