ΟΣΦΠ: Τέλος κι επισήμως ο Ντόρσεϊ

Ο Τζόι Ντόρσεϊ αποτελεί από την Τρίτη (6/11) κι επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό, καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το οριστικό τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών, από τη στιγμή μάλιστα που αποκτήθηκε ο Τζος Πάουελ.

Το βράδυ της 26ης Οκτωβρίου, ο Τζόι Ντόρσεϊ

έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας, δηλώνοντας πως φεύγει από τους “ερυθρόλευκους”.

Ακολούθησαν “καταγγελίες” κατά των συμπαικτών του ότι ήταν εγωιστές, η δική του απολογία ενώπιον των ανθρώπων της ΚΑΕ και φυσικά η απόκτηση του Τζος Πάουελ.

Έτσι, πλέον, την Τρίτη (6/11) ολοκληρώθηκε και τυπικά ο κύκλος του στον Ολυμπιακό, με τον οποίο πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας και Ευρώπης.
Ο Τζόρσεϊ μετάνιωσε και ζήτησε συγνώμη

Στην επίσημη δήλωσή του, ο Τζόι Ντόρσεϊ τόνισε πως μετάνιωσε για τη συμπεριφορά του… “Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό, τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου για την εμπειρία μου στην Ελλάδα τους τελευταίους 10 μήνες. Πετύχαμε κάποια φοβερά πράγματα, τα οποία θα τιμώ για πάντα”, τόνισε και συμπλήρωσε:

“Συνειδητοποίησα πως η συμπεριφορά μου ήταν λάθος. Το να μιλήσω και να συμπεριφερθώ έτσι ήταν κάτι που μετάνιωσα βαθιά και ειλικρινά θέλω να απολογηθεί σε κάθε ένα μέλος της ομάδας ξεχωριστά. Δεν μπορώ να γυρίσω πίσω και να αλλάξω ό,τι έγινε, παρ’ όλο που θα το ήθελα. Εύχομαι να μπορούσα να μείνω στην ομάδα, αλλά το καταλαβαίνω και σέβομαι την απόκτηση του μάνατζμεντ.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο στον κόσμο που ήταν πάντα ζεστοί και παθιασμένοι απέναντί μου. Ξέρω ότι τους απογοήτευσα κι αυτούς και θέλω να απολογηθώ για τη συμπεριφορά μου, και να τους καλέσω να μείνουν κοντά στην ομάδα, όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Θέλω να ευχηθώ σε όλους στην ομάδα καλή τύχη για το υπόλοιπο της χρονιάς”.

πηγή: http://www.sport24.grTweet

Keywords
Τυχαία Θέματα