Π. Καμμένος: «Με χαρά θα συνομιλήσω με τον Τσίπρα»

«Με πολλή χαρά θα συνομιλήσω με τον κ. Τσίπρα όπως και με όλα τα αντιμνημονιακά κόμματα, πλην της Χρυσής Αυγής, δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, προσθέτοντας

ωστόσο ότι «ο καθένας θα διατηρήσει τις δικές του κόκκινες γραμμές».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Καμμένος επιτέθηκε στους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση λέγοντας: «Ο κ. Κουβέλης και ο κ. Βενιζέλος συμμετέχουν στην κυβέρνηση, ακολουθούν τις εντολές της τρόικας. Μάλλον όλοι μαζί είναι ένα αξεσουάρ της τρόικας».

Αναφορικά με τα γεγονότα που συνέβησαν στη Μανωλάδα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ότι «ξεφτιλιζόμαστε διεθνώς. Νεοναζιστές πυροβολούν τους εργάτες της φράουλας».

«Έκαναν υπουργούς τους καθοδηγητές της Χρυσής Αυγής. Αυτούς που πήγαιναν να υποστηρίξουν τον Πλεύρη στο δικαστήριο ή που χαιρετούσαν ναζιστικά. Τους έκανε υπουργούς στην κυβέρνηση Παπαδήμου ο Βενιζέλος με τον Σαμαρά. Δεν ήταν με τον Πλεύρη μαζί ο κ. Γεωργιάδης ή ο κ. Βορίδης; Δεν ίδρυσε την ΕΠΕΝ και κυνηγούσε τον κόσμο με τσεκούρια; Και τους έκαναν υπουργούς γιατί; Έγιναν υπουργοί για να απενεχοποιηθεί η Χρυσή Αυγή», πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα