Πάγκαλος: Αστοιχείωτος και ασήμαντος ο Τσίπρας

Η χθεσινή παρέμβαση του Θόδωρου Πάγκαλου προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις κυρίως στο εσωτερικό του κόμματός του , του ΠΑΣΟΚ, αλλά και στην Κουμουνδούρου δε θα πρέπει να είναι και πολύ ευχαριστημένοι από τις «βόμβες» που εξαπέλυσε κατά του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα.
Το ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε

τον κ. Τσίπρα «αστοιχείωτο από άποψη πολιτική που στερείται γενικότερης μορφώσεων και μιλά πανβάρβαρα ελληνικά».
Τόνισε ακόμη ότι «Δεν έχει ιδέα, συνεχώς σε επίπεδο πρώτης σελίδας εφημερίδων λειτουργεί, είναι ένα πρόσωπο ασήμαντο από πολιτική άποψη, δεν έχει μία ιδέα δικιά του, δεν έχει κάνει μία πρόταση. Είναι ένα τυχαίο γεγονός, είναι δημαγωγός και προήλθε από τη γενεά αυτή που δεν έχει τιμωρηθεί ποτέ, ότι και να κάνει».
Σχολιάζοντας το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ περί ανατροπής, ο κ. Πάγκαλος υπογράμμισε:
«Ανατροπή θα πει να εθνικοποιήσουμε την οικονομία, να αναλάβουν τα σοβιέτ των αυτών, να αναλάβει Κομισάριος ο -πως τον λένε αυτόν τον αστείο- ο Στρατούλης να αναλάβει Κομισάριος του ενός τομέα, ο Λαφαζάνης του άλλου και να απαντήσουμε πάνοπλοι προς τη σοσιαλιστική επανάσταση».
Ερωτηθείς κατά πόσο τον φοβίζει το ενδεχόμενο να αναλάβει την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην υπουργός απάντησε με το … ίδιο στιλ:
«Να σας πω, εμένα δε με φόβισε η δικτατορία η κοινοβουλευτική του Καραμανλή, με τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων, το ανηλεές ξύλο και τα βασανιστήρια στα αστυνομικά τμήματα, γιατί αυτή ήταν η πρακτική τους. Δε με φόβισε η δικτατορία, η οποία με καταδίκασε και σε βαρύτατες ποινές. Δε θα φοβηθώ τώρα τον κ. Τσίπρα, όταν μάλιστα έχω και πολύ λίγα να χάσω, γιατί τι θα με κάνει ο κ. Τσίπρας, θα με βάλει στη φυλακή; Ας με βάλει, αν μπορέσει».
Αναμένουμε απάντηση…

Keywords
Τυχαία Θέματα