Πάγκαλος: Η Μακρή καθόταν στα κάγκελα της ΕΡΤ που είναι και μυτερά…

Ιδιαίτερα ειρωνικός και καυστικός εμφανίστηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος σχολίασε τα όσα συνέβησαν με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τη Ραχήλ Μακρή έξω από την ΕΡΤ.

Ο κ. Πάγκαλος παραδέχτηκε πως ο ίδιος δεν μπορεί να ανέβει

στα κάγκελα και αμέσως αναφέρθηκε, χωρίς όμως να κατονομάσει, στη Ραχήλ Μακρή λέγοντας τα εξής:

«Όταν έχεις μια κυρία από τη Βουλή που όχι μόνο σκαρφαλώνει αλλά κάθεται πάνω στα κάγκελα που είναι και μυτερά», είπε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, με τους δημοσιογράφους να υποστηρίζουν πως τα κάγκελα δεν είναι τόσο λεπτά όσο ο πρώην βουλευτής πιστεύει.

«Και η άλλη κυρία φωνάζει βοήθεια…», συνέχισε ο κ. Πάγκαλος αναφερόμενος εμφανώς στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου την οποία επίσης δεν κατονόμασε και συνέχισε «καμιά δεκαριά μικρά παιδιά που τους έχουν γυρισμένη την πλάτη».

«Δεν μπορώ να κάνω ψυχανάλυση. Ελπίζω να χρησιμοποιούν μεταξύ τους τους ψυχιάτρους στον ΣΥΡΙΖΑ…», σχολίασε ακολούθως.

Παράλληλα, ο πρώην βουλευτής αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται πρώτο κόμμα όπως δείχνουν πολλές δημοσκοπήσεις», είπε ο πρώην υπουργός και συνέχισε: «Ως πρώτο κόμμα θα πάρει την εντολή σχηματισμού της κυβέρνησης. Χρειάζεται 151. Πού θα τους βρει τους 151; Ακόμη και στην τρελή εποχή μας αποκλείεται να συνεργαστεί με την Χρυσή Αυγή. Με το ΚΚΕ αποκλείεται. Με το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί, ο κ. Τσίπρας είπε ότι το βράδυ των εκλογών εγώ θα έχω καταργήσει όλους τους νόμους του μνημονίου».

Παρόλα αυτά ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δήλωσε πως «αν έχει λήξει το μνημόνιο μπορεί να ξεφουσκώσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Όσο γρήγορα φούσκωσε μπορεί να ξεφουσκώσει…».

The post Πάγκαλος: Η Μακρή καθόταν στα κάγκελα της ΕΡΤ που είναι και μυτερά… appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα