Πάλι κάνουμε ότι δεν ξέραμε τίποτα…

Τρίβουμε έκπληκτοι τα μάτια μας για όσα αποκαλύπτονται σχετικά με τη δράση των χρυσαυγιτών. Τα μάτια μας τρίβαμε και όταν ακούγαμε ότι η οικονομία μας έχει τα μαύρα της τα χάλια. Πάντα αιφνιδιαζόμαστε; Όχι, πάντα καμωνόμαστε τους ανήξερους, λες και ότι συμβαίνει στην αυλή μας διαφεύγει της προσοχής μας. Πρώτοι και καλύτεροι εμείς οι δημοσιογράφοι, που «παίζαμε» με τους χρυσαυγίτες, όσο η άσκηση βίας φαινόταν… αθώα. Ε, ας πέσει και κανένα χαστούκι να ανεβάσουμε τα νούμερα της τηλεθέασης και την κυκλοφορία των εντύπων…

Τώρα

θέλουμε να αποδομήσουμε τους νεοναζί, αλλά οι τύποι την έχουν κάνει τη δουλειά τους. Ακούσατε τι είπε ο Κασιδιάρης; «Αντί να είναι στη φυλακή οι κλέφτες και οι καταχραστές του δημόσιου χρήματος, είμαστε εμείς που είπαμε την αλήθεια» δήλωσε, γνωρίζοντας ότι με τον λαϊκισμό χαϊδεύει τα αυτιά κάθε νεοέλληνα που πιστεύει ότι ποτέ και για τίποτα δεν έφταιξε. Εάν τον ρωτήσεις ποια είναι αυτή η αλήθεια που είπαν οι χρυσαυγίτες, θα επαναλάβει τα περί «κατοχικών δυνάμεων», «ψεκασμών», «σιωνιστών» και «συνωμοσιών». Δηλαδή, ιστορίες και παραμύθια για μικρά παιδιά, που πολλοί αναμασούν γιατί μέχρι εκεί φτάνει η λογική τους.

Εάν έλεγε ο Κασιδιάρης, ας πούμε, ότι φυλακή πρέπει να είναι, ως κλέφτες και καταχραστές του δημοσίου χρήματος, όσοι «έφαγαν» τον ΦΠΑ και όσοι χρωστούν στην εφορία, η Χρυσή Αυγή θα επέστρεφε εκεί που πραγματικά ανήκει: στο περιθώριο του πολιτικού συστήματος και ακόμα παραπέρα. Όλοι όσοι τους υποστηρίζουν, γιατί νομίζουν ότι οι νεοναζί θα μετατρέψουν την Ελλάδα σε ανυπότακτο γαλατικό χωριό και δεν θα πληρώσουν τα χρέη τους, δηλαδή είναι απάτριδες και κοιτάνε μόνο την πάρτη τους, θα ψάξουν σε άλλον σχηματισμό να βρουν τη γη της επαγγελίας, του δεν πληρώνω – δεν πληρώνω και του δεν χρωστάω σε κανέναν. Αυτή είναι η αλήθεια, κύριε Κασιδιάρη και κύριοι που νομίζετε ότι θα ξεπλύνετε τις αμαρτίες σας μέσω της Χρυσής Αυγής.

Αβέρκιος Λουδάρος

[email protected]

The post Πάλι κάνουμε ότι δεν ξέραμε τίποτα… appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα