Παναγιωτακόπουλος: Μπένι κόψε τις αυλές

Γραπτή ανακοίνωση εξέδωσε ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος ο οποίος επισημαίνει ότι το ΠΑΣΟΚ οφείλει να αποκαταστήσει τη φυσιογνωμία του και να ανασυνθέσει την κοινωνική του βάση.

Ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας κάνει λόγο για ανανέωση στις Ιδέες, στα Όργανα, στα Πρόσωπα, στις Πολιτικές και αναβάπτιση του ΠΑΣΟΚ στις λαϊκές δυνάμεις.

Όπως αναφέρει η στάση του σε αυτή την προσπάθεια θα εξαρτηθεί από τους πολιτικούς και οργανωτικούς

όρους που θα υπάρξουν και ότι οι όποιες επιλογές, είτε για τις διαδικασίες, είτε για τα πρόσωπα, είτε για τις πολιτικές κατευθύνσεις, δεν πρέπει να οδηγούν στη δημιουργία κλειστών κυκλωμάτων διαχείρισης της κομματικής εξουσίας.

«Η «ονοματολογία» των τελευταίων ημερών, σχετικά με τη στελέχωση των κορυφαίων οργάνων που θα οδηγήσουν το ΠΑΣΟΚ στην επόμενη μέρα, ελπίζω να μην έχει σχέση με την πραγματικότητα. Οι «φήμες» ελπίζω να είναι κακή πληροφόρηση και μόνο», τονίζει.

Προειδοποιεί επίσης ότι είναι η στιγμή που το ΠΑΣΟΚ Πρέπει να στηριχτεί στους ικανούς, τους πολιτικά άριστους, αυτούς που μπορούν να εμπνεύσουν και να καθοδηγήσουν.

«Αν η επιλογή οδηγήσει και πάλι σε μικρές «αυλές» που μπορεί να διασφαλίζουν μια υποτιθέμενη «ασφάλεια» στην ηγετική ομάδα, αλλά στην ουσία θα υπονομεύουν την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ, θα είμαι απέναντι», υπογραμμίζει.

Ξεκαθαρίζει τέλος ότι δεν πρόκειται να συνηγορήσω σε επιλογές που θα διχάζουν αντί να ενώνουν, που θα προκαλούν αντί να εμπνέουν, που θα προβληματίζουν αντί να απελευθερώνουν δυνάμεις.

«Η επόμενη μέρα έχει ανάγκη το ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ και όχι τις παρέες μας», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα