Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ και πάλι ο Μπουμσόνγκ

Η φετινή παρουσία του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στον Παναθηναϊκό ελάχιστης αγωνιστικής χρησιμότητας αποδεικνύεται για την ομάδα του, καθώς ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός θα απουσιάσει από ακόμη μια αναμέτρηση των «πράσινων».

Συγκεκριμένα, ο Μπουμσόνγκ δεν θα είναι στη διάθεση του Ζεσουάλντο Φερέιρα ούτε για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Λάτσιο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ο ποδοσφαιριστής υπέστη τράβηγμα στον αριστερό

προσαγωγό στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης και τέθηκε εκτός πλάνων του Πορτογάλου τεχνικού. Σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου θα μείνει εκτός αγωνιστικής δραστηριότητας για δύο εβδομάδες, που σημαίνει ότι εκτός από τον αγώνα εναντίον των «λατσιάλι» θα απουσιάσει επίσης από τις αναμετρήσεις της Σούπερ Λίγκας με τον ΟΦΗ και την ΑΕΚ.

Ο Μπουμσόνγκ έχει αγωνιστεί σε ένα από τα επτά εφετινά παιχνίδια του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, εναντίον του Ατρόμητου (24/9, 1-1), ενώ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ έπαιξε μόνο στην πρεμιέρα εναντίον της Μάριμπορ (20/9, 0-3). Συνολικά, στις μέχρι σήμερα 13 επίσημες εφετινές συναντήσεις της ομάδας του (και λίαν συντόμως 16) ο Γάλλος έχει συμμετάσχει σε μόλις πέντε.

Για τη συνάντηση με τους Ιταλούς εκτός των Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλου, Σο, οι οποίοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα, δεν υπολογίζεται και ο Κουίνσι, που ακολούθησε θεραπεία. πέντε στα 13 και από την πέμπτη στα 14.

Πηγή: naftemporiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα