Παπανδρέου «βλέπει» Αλ Πατσίνο στο Λας Βέγκας!

Βαλίτσες για το Λας Βέγκας ετοιμάζει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου! Κανονικά, την ερχόμενη Τρίτη θα πρέπει να βρίσκεται στη Βουλή ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής για να καταθέσει για τη λίστα Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο κ. Παπανδρέου, παρασκηνιακά, μιλώντας με μέλη της επιτροπής, είπε ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Δεν προλαβαίνει άλλωστε. Στις 22 Απριλίου παραδίδει

το τελευταίο του μάθημα στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια και αμέσως μετά πακετάρει για Λας Βέγκας, όπου αναμένεται να συμμετάσχει σε συνέδριο στο οποίο θα παραστούν και μεγάλοι αστέρες του Χόλιγουντ.

Συγκεκριμένα, το όνομα του κ. Παπανδρέου περιλαμβάνεται στη μακροσκελή λίστα των ομιλητών για το συνέδριο του SkyBridge Alternatives δίπλα σε αυτό του ηθοποιού Αλ Πατσίνο και του σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν, καθώς και της αφρόκρεμας των “αετονύχηδων” της Wall Street.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο πολυτελέστατο «Bellagio» και όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν θα χρειαστεί να πληρώσουν από 1.000 μέχρι 5.000 δολάρια!

Keywords
Τυχαία Θέματα