Παπούλιας: Όχι άλλες περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις

Στο θωρηκτό «Αβέρωφ» μετέβη την Πέμπτη ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας τιμώντας την επέτειο των 100 χρόνων από τους Βαλκανικούς Πολέμους και τόνισε σε δηλώσεις του  ότι κόκκινη γραμμή στις απαιτήσεις των δανειστών είναι η εθνική μας ασφάλεια και αυτό είναι ένα μήνυμα που πρέπει να το πάρουν οι Βρυξέλλες.

Ο κ. Παπούλιας υπογράμμισε ότι «οι καιροί είναι δύσκολοι και μαζί με τον ελληνικό λαό υποφέρουν και οι Ένοπλες Δυνάμεις… δεν μπορεί να υπάρξουν άλλες περικοπές

για τις Ένοπλες Δυνάμεις, πρέπει να διατηρήσουν στο μέγιστο, σ’αυτή την κρίσιμη περίοδο, την αποτρεπτική τους δύναμη», και αυτό σημείωσε με νόημα, «πρέπει να το αντιληφθεί και η πολιτική ηγεσία του τόπου μας, αλλά και αυτοί οι οποίοι έρχονται από το εξωτερικό για να διαπραγματευθούν περικοπές».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνοδευόμενος από τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, Πάνο Παναγιωτόπουλο, τέλεσε τα εγκαίνια εκθέσεως με στολές του Πολεμικού Ναυτικού της εποχής των Βαλκανικών Πολέμων. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε στη φρεγάτα «Σαλαμίς» και επιθεώρησε τα πολεμικά πλοία του Στόλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα