Παρούσα στην αναδιάταξη του τραπεζικού συστήματος η ΕΤΕ

Η Εθνική Τράπεζα παραμένει παρούσα στις διαδικασίες αναδιάταξης του εγχώριου πιστωτικού συστήματος, διατηρώντας πρωτεύοντα ρόλο στις εξελίξεις, αναφέρει σε μήνυμά του προς τους εργαζόμενους της τράπεζας, ο διευθύνων σύμβουλος Αλέξανδρος Τουρκολιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, ο κ. Τουρκολιάς έστειλε αυτό το μήνυμα με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση της Εμπορικής Τράπεζας.

Όπως αναφέρει, στο πλαίσιο αυτό, η ΕΤΕ θα εντείνει τις προσπάθειές της και θα συμβάλλει αποφασιστικά για την υγιή και βιώσιμη μετεξέλιξη του τραπεζικού τομέα στη χώρα μας, σύμφωνα με τους κανόνες που θεσπίζονται από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές, επισήμανε ο κ. Τουρκολιάς.
Η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας ενημερώθηκε ότι η Credit Agricole επέλεξε την τράπεζα με την οποία θα ξεκινήσει αποκλειστικές διαπραγματεύσεις για τη μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών της Εμπορικής Τράπεζας. Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα θετική για την ελληνική οικονομία, αφού αποτελεί σημαντικό βήμα προς την πορεία ολοκλήρωσης της αναδιάρθρωσης του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, προσθέτει ο κ. Τουρκολιάς.

πηγή: http://www.imerisia.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα