Πασίγνωστος ηθοποιός βίαζε την κόρη του 14 χρόνια(φωτο)

Κόρη πασίγνωστου ηθοποιού βγαίνει σήμερα σε ηλικία 60 χρονών και καταγγέλλει τον πατέρα της, για σεξουαλική κακοποίηση, από τα πέντε μέχρι τα δεκαεννιά της χρόνια όπου και έφυγε από το σπίτι.

Δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια ασελγούσε πάνω της και η ίδια δεν το είχε πει ποτέ σε κανέναν, ούτε και το έμαθε ποτέ κανείς μέχρι σήμερα.

Η 60χρονη πια Πόλα Κίνσκι κόρη του μεγάλου ηθοποιού Κλάους Κίνσκι , αναφέρει στο γερμανικό περιοδικό Stern, ότι ο πατέρας της τη βίαζε κατ΄ εξακολούθηση και μετά της αγόραζε ακριβά δώρα για να την ηρεμήσει.

«Δεν τον ενδιέφερε ότι εγώ δεν ήθελα… Έπαιρνε πάντα, αυτό που ήθελε… Με έβλεπε σαν ένα μικρό σεξουαλικό αντικείμενο και με βίαζε πάνω σε ένα μεταξωτό μαξιλάρι» είπε χαρακτηριστικά!

Γιατί όμως η Πόλα αποφάσισε να μιλήσει τώρα για τον πατέρα της;

Όπως αποκάλυψε δεν άντεχε να ακούει άλλο να τον θεοποιούν και να τον χαρακτηρίζουν μεγάλη ιδιοφυΐα. Κάτι που, όπως σημείωσε, έχει γίνει πιο έντονο μετά τον θάνατό του.

O Κλάους Κίνσκι είναι γνωστός για τη συμμετοχή του στις ταινίες «Doctor Zhivago» και «For a Few Dollars More», καθώς και για διάφορους ρόλους σε ταινίες του επίσης Γερμανού Werner Herzog.

Έχει άλλα δύο παιδιά, τη γνωστή ηθοποιό Ναστάζια Κίνσκι και τον Νικολάι.

Keywords
Τυχαία Θέματα