ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ είναι καθαρά μπροστά από το ΣΥΡΙΖΑ

Σαφές μήνυμα προς Συγγρού και Κουμουνδούρου μεριά στέλνει σήμερα με ανακοίνωση της η Ιπποκράτους σημειώνοντας πως «Δεν είναι ντέρμπι οι εκλογές, η ΝΔ είναι καθαρά μπροστά», θέλοντας έτσι να αλλάξει το κλίμα που προσπαθούν να δημιουργήσουν, μέσω «διαρροών» τα δύο κόμματα για να αποσπάσουν τους ψηφοφόρους από το ΠΑΣΟΚ.

Η Ιπποκράτους ισχυρίζεται ότι απώτερος σκοπός της ΝΔ είναι να εκμεταλλευτεί τον φόβο του πολίτη για έξοδο από το ευρώ

εφόσον έρθει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ  στο μεταξύ οι κρυφές δημοσκοπήσεις που έχουν φτάσει στα χέρια τους δείχνουν ότι το αποτέλεσμα θα είναι ξεκάθαρο με τη ΝΔ καθαρά μπροστά και το ΠΑΣΟΚ «δεν διαλύεται ούτε φυλλορροεί, αλλά διατηρεί τις δυνάμεις του».

Όπως και να χει το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει να «σπάσει» το εκλογικό δίδυμο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, με την εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος να καταγγέλλει τόσο «την παλαιοδεξιά και ψυχροπολεμική ρητορική του κ. Σαμαρά που μας γυρίζει στο βαθύ παρελθόν της διχαστικής αντιπαράθεσης των δεκαετιών του ‘50 και του ‘60» όσο και τον «λαϊκισμό, την παροχολογία και την ανευθυνότητα του κ. Τσίπρα, που εκμεταλλεύεται ψηφοθηρικά την αγανάκτηση και την οργή των πολιτών» όπως δήλωσε.

«Το ΠΑΣΟΚ αντιτάσσει την συνεργασία και την ενότητα λαού και πολιτικών δυνάμεων για να ξεπεράσουμε την κρίση και να παραμείνουμε με ασφάλεια στο ευρώ» τόνισε η κυρία Γεννηματά καλώντας όλες τις πολιτικές δυνάμεις να απαντήσουν στην πρόταση Βενιζέλου για συγκρότηση κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης «με καθαρά λόγια και όχι μισόλογα».

Παρακάτω η κ Γεννηματά προσπάθησε να παρουσιάσει το κόμμα της ως την μόνη εναλλακτική λύση και τον κ Βενιζέλο ως τον μόνο αξιόπιστο. «Την ώρα που επιχειρούνται να στηθούν ψεύτικα χαρακώματα ο Ευ. Βενιζέλος δίνει τη μάχη εκεί που πραγματικά διεξάγεται. Γι’ αυτό συναντάται με τον κ. Μόντι σήμερα στη Ρώμη, για τη συμμαχία χωρών του νότου. Αποδεικνύουμε ποιος ξέρει να διαπραγματεύεται, ποιος έχει διασυνδέσεις, ποιος έχει αξιοπιστία» είπε με έμφαση η κυρία Γεννηματά.

Keywords
Τυχαία Θέματα