Eπεισόδια μεταξύ αναρχικών και Χρυσαυγιτών στην Πάτρα-Συνεχής ενημέρωση

Κλειστή παραμένει μέχρι αυτήν την ώρα η οδός Γούναρη μετά από πετροπόλεμο που σημειώθηκε μεταξύ αναρχικών και Χρυσαυγιτών. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που μίλησαν στο thebest.gr, όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε θαμώνες ψησταριάς στο πάνω μέρος της πλατείας Υψηλών Αλωνίων. Αυτοί ανταπάντησαν και αστραπιαία τα επεισόδια επεκτάθηκαν στην οδό Σισίνη και στους γύρω δρόμους.

Λίγο μετά τις 22.15 η περιοχή Υψηλά Αλώνια μετετράπη σε θάλαμο αερίων καθώς οι αστυνομικοί με την ρίψη δακρυγόνων επιχείρησαν να απωθήσουν αναρχικούς και μέλη της Χρυσής Αυγής.

Αυτή

την ώρα η Αστυνομία δεν αφήνει τους διαδηλωτές που ξεκίνησαν από το Παράρτημα να προσεγγίσουν το Μαραγκοπούλειο και τους έχει σταματήσει στη συμβολή Σισσίνης και Γούναρη.

60 με 70 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου βρίσκονται έξω από το Μαραγκοπούλειο και ζητούν από τους αστυνομικούς να αποχωρίσουν από το σημείο. Φωνάζουν συνθήματα κατά της Αστυνομίας, της Χρυσής Αυγής και των δημοσιογράφων.

Στο σημείο επικρατεί ένταση, ενώ στην αστυνομική δύναμη, προστέθηκε και μια διμοιρία των ΜΑΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μικρότερης έντασης επεισόδια σημειώθηκαν στην περιοχή νωρίτερα το μεσημέρι, χωρίς να λάβουν ιδιαίτερη έκταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα