Πάτρα η πόλη των «ροζ» σκανδάλων!

Συγκλονισμένη βρίσκεται για ακόμα μία φορά η τοπική κοινωνία της Πάτρας από τα σκανδαλώδη περιστατικά που διαδραματίζονται στην πόλη τους από ανεγκέφαλους φοιτητές.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με το dete.gr μία νεαρή φοιτήτρια ήρθε σε ερωτική επαφή όχι με έναν αλλά με… τρεις άνδρες σε ένα βράδυ, μόνο και μόνο για ένα στοίχημα των 100 ευρώ.
Το περιστατικό διαδραματίστηκε το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης, σε ένα μπαράκι της αχαϊκής πόλης, όπου η 20χρονη φοιτήτρια διασκέδαζε με δύο φίλες της και άλλους συμφοιτητές τους. Λίγη ώρα μετά η νεαρή, υπό την επήρεια του αλκοόλ, έχοντας χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας άρχισε να επιτίθεται προκλητικά στους συμφοιτητές της και… το κακό δεν άργησε να γίνει! Την στιγμή εκείνη, ένας από τους συμφοιτητές της την προκάλεσε να βάλουν στοίχημα 100 ευρώ με το πρόσχημα πως δεν θα μπορούσε να … πήγαινε και με τους τρεις συμφοιτητές της μαζί…!
Η νεαρή δεν δίστασε να πει το ναι και μάλιστα ζήτησε να της παραδώσουν τα χρήματα προκαταβολικά και αυτό δεν ήταν τίποτα… καθώς η 20χρονη λίγο αργότερα ζήτησε από τους νεαρούς να τραβήξουν φωτογραφίες με το δικό της κινητό τηλέφωνο, ώστε να έχει και αποδεικτικά στοιχεία!

Keywords
Τυχαία Θέματα