Ποια περιστατικά τάραξαν τις πρωθυπουργικές διακοπές;

Μπορεί ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, να πέρασε τις διακοπές του όλη την προηγούμενη εβδομάδα στην αγαπημένη του Πύλο, ωστόσο είδε και κατά τη διάρκεια των διακοπών του τα νεύρα του να χτυπάνε κόκκινα. Αφορμή υπήρξαν τρία περιστατικά:

Η διακοπή ρεύματος στη Σαντορίνη. Η υπόθεση αυτή τον έκανε έξαλλο καθώς δεν τηρήθηκαν τα χρονοδιαγράμματα, με αποτέλεσμα να δώσει εντολή να μεταφερθούν στο σημείο

ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη. Καθώς η υπόθεση απειλούσε να τινάξει στον αέρα το μεγάλο όπλο της κυβέρνησης που είναι τα αποτελέσματα της τουριστικής περιόδου.

Το δεύτερο περιστατικό αφορά την τραγωδία με το 19χρονο στο Περιστέρι. Η ενημέρωσή του ήταν συνεχής, καθώς φοβόταν το ενδεχόμενο μιας ανεξέλεγκτης έκρηξης που θα απιελούσε τη σταθερότητα της χώρας.

Τρίτο και τελευταίο ήταν οι εξελίξεις στην Αίγυπτο. Ο πρωθυπουργός δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις εξελίξεις στην Αίγυπτο, καθώς φοβάται ότι ένα νέο μεταναστευτικό κύμα θα προκαλέσει μια σειρά από προβλήματα στη χώρα μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα