Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν στο Star

Το Star βγάζει από το συρτάρι τα συμβόλαια των παρουσιαστών και ξεκινά να προσεγγίζει τους σταρ του σταθμού για συζητήσεις ενόψει της νέας περιόδου. Οι τηλεστάρ θα πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους και να δεχτούν γενναίο κούρεμα στις αποδοχές τους.

Αμφίβολο είναι το μέλλον του Θοδωρή Δρακάκη, καθώς το συμβόλαιο του δημοσιογράφου έχει λήξει και δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά

με την ανανέωσή του, αν και οι σχέσεις του δημοσιογράφου με το κανάλι είναι άριστες. Το συμβόλαιο της Χριστίνας Λαμπίρη μπορεί να λήγει τέλος Ιουνίου, αλλά υπάρχει προοπτική για ανανέωση δύο ετών.

Πληροφορίες θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη να συνεχίζει να μας κρατάει συντροφιά με «Μεσημεριανή Μελέτη», μίας και το συμβόλαιό της λήγει τον Αύγουστο του 2014. Παρά τα όσα ακούγονται περί απομάκρυνσής της, η παρουσιάστρια δε φεύγει από το κανάλι, εκτός και αν τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της πέσουν.

Σίγουρη θεωρείται η ανανέωση του συμβολαίου (λήγει στις 30 Αυγούστου του 2013) της Τατιάνας Στεφανίδου.

Το τηλεοπτικό δίδυμο Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου θα παραμείνουν στο κανάλι, καθώς το συμβόλαιό τους λήγει στις 31 Αυγούστου 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα