Ποιος “αναρχικός” είναι στο πλάι των απόστρατων

Έχει αυτοχαρακτηριστεί «αναρχικός», έχει βρεθεί στο στόχαστρο της κυβέρνησης για «εμπρηστικές» δηλώσεις του, είναι εκπρόσωπος του Κοινοβουλίου και βρίσκεται στο πλάι των απόστρατων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο λόγος για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, ο οποίος άφησε άφωνη την Ολομέλεια της Βουλής, κατακεραυνώνοντας τα υπουργεία Οικονομικών και Άμυνας για τις περικοπές των αμοιβών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Συγκεκριμένα η τοποθέτηση του κ. Διαμαντόπουλου είχε ως εξής: «Και όλα

αυτά ενώ έχετε κόψει από τους ίδιους αλλά και από τις Ένοπλες Δυνάμεις την τελευταία τετραετία το 50% των μισθών τους, συμπαρασύροντας μαζί λόγω της σύνδεσης του μισθολογίου τους και τους συνταξιούχους, αναγκάζοντας κάποιους από αυτούς να εργάζονται κατά την άδειά τους ακόμη και ως σερβιτόροι, για να μπορέσουν να ζήσουν τις οικογένειές τους, αρνούμενοι να γίνουν και αυτοί επίορκοι, όπως πολύ συχνά συμβαίνει τον τελευταίο καιρό με συναδέλφους τους. Και πριν προλάβουν καλά-καλά να εφαρμοστούν οι περικοπές του 2013, έρχονται νέες που ισοπεδώνουν στην κυριολεξία τα στελέχη των Ένοπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας».

Keywords
Τυχαία Θέματα