Πόκερ για γερά νεύρα στο Μαλανδρίνο

Σε θρίλερ για γερά νευρά εξελίσσονται οι σκληρές διαπραγματεύσεις στις φυλακές Μαλανδρινού ανάμεσα στη αστυνομία και του κακοποιού Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος από το βράδυ του Σαββάτου έχει στα χέρια του πέντε ομήρους προσπαθώντας να υλοποιήσει το αίτημα του το οποίο είναι ένα αυτοκίνητο διαφυγής. Ο ίδιος έχει προειδοποιήσει ότι έχει στην κατοχή του εκρηκτικό μηνχανισμό.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ο κακοποιός παραμένει κλεισμένος στο φρουραρχείο, μαζί με δύο συνεργούς του και πέντε ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Ένας σωφρονιστικός υπάλληλος που αρχικά κρατείτο, φαίνεται

πως τελικά κατάφερε να ξεφύγει.

Μαζί του έχει επικοινωνήσει από χθες το βράδυ συνολικά τρεις φορές ο συνήγορός του, Σάκης Κεχαγιόγλου, και μία φορά η σύντροφός του, Σούλα, προκειμένου να τον πείσουν να παραδοθεί όμως ο κακοποιός δείχνει πως είναι αποφασισμένος να φθάσει μέχρι το τέλος.

Λίγη ώρα νωρίτερα στον περιβάλλοντα χώρο των φυλακών επικράτησε ένταση, όταν διμοιρίες των ΜΑΤ προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν σωφρονιστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι δεν είχαν τρόπο διαφυγής. Τελικά χρησιμοποιήθηκε γερανός και απεγκλωβίστηκαν οι υπάλληλοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα