Πόλεμος Γερμανών – Ρώσων στην Κύπρο

Πριν 3 χρόνια οι Ευρωπαίοι, με προφανή κύρια συμμετοχή του γερμανογαλλικού άξονα διοχέτευσαν στην Ελλάδα τη λίστα Λαγκάρντ. Σκοπός να κάνουν άνω-κάτω την Ελλάδα εκβιάζοντας και να πάρουν όσα θέλουν.

Φυσικά και υποστηρίζουμε ότι και η λίστα πρέπει να βγει στο δικαστικό φως και να εξαφανιστούν οι μετέχοντες

ώστε να αναλάβουν καθαροί και η άμυνα της πατρίδας να είναι καλύτερη.

Σαν έτοιμοι από καιρό τώρα οι Γερμανοί μέσω του γνωστού περιοδικού «ΣΠΗΓΚΕΛ» βγάζουν στο φως λίστα με Ρώσους που έχουν σημαντικές καταθέσεις στην Κύπρο η μέσω Κύπρου κρύβουν από τη ρωσική εφορία σημαντική περιουσία. Άγνωστο αν την κρύβουν και από την κυβέρνηση Πούτιν καθώς ανάμεσά τους είναι αρκετοί γνωστοί για τις στενές σχέσεις με τον Πούτιν. Π.χ. στα ονόματα είναι ο Αμπράμοβιτς, ο Προχόροφ, ο Ουσμάνοφ, ο Αλεκπέροβ, ο Κερίμοβ, ο Ριμπολόβλεφ, ο Λίζιν και άλλοι.

Αρχίζουν να διαγράφονται στον ορίζοντα πλαίσια.

Το πρώτο είναι ότι οι Γερμανοί δεν περίμεναν με τίποτα το ΟΧΙ των Κυπρίων καθώς ήταν βέβαιοι ότι ο νέος Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προωθήσει τις αποφάσεις τους και στην κυπριακή Βουλή.

Δεύτερο ότι στόχος των Γερμανών δεν ήταν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα του κυπριακού τραπεζικού συστήματος αλλά να πάρουν υπογραφές με διάλυση του κρατικου ιστού της Κύπρου και στη συνέχεια πιθανόν και της Ελλάδας.

Τρίτο με τα ονόματα της λίστας με τους Ρώσους μεγιστάνες που έχουν καταθέσεις στην Κύπρο να βάλουν φωτιά και στη ρωσική πολιτική σκηνή και στις σχέσεις της Κύπρου και της Ελλάδας με τη Ρωσία. Έτσι η διαχείριση των παρανομιών να μην μείνει στα κράτη αυτά αλλά να την κάνει η Γερμανία για τα δικά της συμφέροντα.

Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν αν έκαναν λάθος υπολογισμούς η τελικός υπολογισμός τους ήταν μπουρλότο και να τους μείνουν τα βρόμικα χρήματα που απέκτησαν ξεπλένοντάς τα στην δήθεν κρίση.

Την ιδιαίτερη σημασία του έχει το γεγονός ότι και οι Ρώσοι δείχνουν εκπληκτικό συντονισμό.

Αυτό ακριβώς τον καιρό βρίσκονται στην Ελλάδα οι επικεφαλείς ΟΛΩΝ των σπουδαίων ρωσικών Μέσων Ενημέρωσης.

Επίσημα κάνουν περιοδεία ενημέρωσης σε όλους τους σημαντικούς αρχαιολογικούς και θρησκευτικούς χώρους της Ελλάδας για πέντε ημέρες.

Ανεπίσημα; Ε, δεν νομίζουμε ότι τυχαία είχαν προγραμματίσει αυτή την επίσκεψη και μάλιστα σε περίοδο που δεν μπορούν να κάνουν και ένα μπανάκι…

Μάλλον λοιπόν στην περιοχής μας άρχισε Γερμανορωσική μάχη χωρίς να διακρίνεται ποιος θα στηρίξει ποιόν από τους λοιπούς.

Το Στάλινγκραντ είναι παρελθόν αλλά με αυτά τα ονόματα που βγάζει το «ΣΠΗΓΚΕΛ» μάλλον για τη μάχη του Πούτινγκραντ μοιάζει…

Keywords
Τυχαία Θέματα