Πολιτικά δικαιωμένος δήλωσε ο Πάνος Καμμένος (ΒΙΝΤΕΟ)

Ως πολιτική δικαίωση για τον ίδιο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες χαρακτήρισε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, στην δικαστική διαμάχη του με τον αδελφό του πρώην πρωθυπουργού, Αντρίκο Παπανδρέου

σχετικά με τα CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Σύμφωνα με την απόφαση απορρίφθηκε η πρώτη αγωγή κατά του κ.Καμμένου, και επιβλήθηκαν σε βάρος του κ.Παπανδρέου δικαστικά έξοδα ύψους 20 χιλιάδων ευρώ, ενώ αποδέχθηκε εν μέρει την δεύτερη αγωγή του, και υποχρέωσε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων να καταβάλλει το ποσό των 30 χιλιάδων ευρώ, για «ανάρμοστους χαρακτηρισμούς» σε βάρος του Αντρίκου Παπανδρέου.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι το ποσό αυτό επιβλήθηκε για τους χαρακτηρισμούς «λαμόγιο» και «θα δικάσουμε κάτω από το σπίτι» που έγραψε στο διαδίκτυο, ενώ απειλείται με πρόστιμο 500 ευρώ κάθε φορά που θα τους επαναλαμβάνει δημόσια. Ο ίδιος είπε μάλιστα, ότι μια φορά το μήνα θα καλεί τους δημοσιογράφους σε συνέντευξη τύπου και θα αποκαλεί τον κ. Παπανδρέου με έναν από τους παραπάνω χαρακτηρισμούς και θα πληρώνει 500 ευρώ.

Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε πολύ σημαντική ημέρα για τον ίδιο και τον αγώνα που ξεκίνησε «μετά την ένταξη της χώρας μας στον μηχανισμό στήριξης και στην τρόικα, κάτι που έγινε με δόλο από τον Γιώργο Παπανδρέου» όπως είπε.

Επίσης, δήλωσε πολιτικά δικαιωμένος γιατί όπως είπε, ξεκίνησε την έρευνα πριν από λίγα χρόνια «με εντολή του σημερινού πρωθυπουργού» τον οποίο κατηγόρησε ότι «σήμερα ανέκρουσε πρύμναν».

Σχετικά άρθρα:

Καμμένος: Το δίλημμα δεν είναι ναζισμός ή τρόικα

Keywords
Τυχαία Θέματα