Πολλές συγκινήσεις υπόσχεται το Κυριακάτικο «μενού» της Σούπερ Λιγκ!

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ για την Κυριακή αφού γίνονται πέντε αγώνες.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην «Τούμπα» τον Πλατανιά και θέλει να πάρει μία ακόμα νίκη μετά την σπουδαία Ευρωπαϊκή νίκη του επί της Σαχτιόρ Καραγκάντι που ήρθε με ανατροπή.

Στις 18:15 διεξάγονται ακόμα τρεις αναμετρήσεις. Στην Κρήτη ο Εργοτέλης υποδέχεται τον Πανιώνιο (Novasports 2), στη Λιβαδειά

ο Λεβαδειακός «συγκρούεται» με τον ΠΑΣ Γιάννενα (Novasport 3) και στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός υποδέχεται τη «Βασίλισσα του Βορρά», Βέροια (Novasport 4).

Αργότερα και συγκεκριμένα στις 20:30 (Novasports 1), ο πρωταθλητής Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό και θέλει να κάνει το «5 στα 5» και να κάνει μια νέα αρχή μετά την ήττα με 1-4 από την Παρί.

Η πιθανότερη σύνθεση με βάση το ρεπορτάζ από τις προπονήσεις των Πειραιωτών είναι η ακόλουθη:

Ρομπέρτο (τερματοφύλακας), Χολέμπας (αριστερό μπακ), Μανιάτης ή Παπάζογλου (δεξί μπακ), Σιόβας, Μεντζανί ή Μανωλάς (στόπερ), Βάις (αριστερό εξτρέμ), Κάμπελ (δεξί εξτρέμ), Σάμαρης, Μασάντο ή Εντινγκά (κεντρικά χαφ), Σαβιόλα και Μήτρογλου (επιθετικό δίδυμο).

Στο ματς που ξεχωρίζει, στην Κρήτη ο Εργοτέλης υποδέχεται τον Πανιώνιο και θέλει να αυξήσει ακόμα περισσότερο την ήδη καλή βαθμολογική του συγκομιδή (έχει 6 και είναι στην 8η θέση).

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε για το ματς με τους «Πάνθηρες» και την έως τώρα πορεία της ομάδας.

«Έχουμε μια πολύ καλή συγκομιδή και εάν σκεφτεί κανείς ότι έχουμε παίξει τρία ματς εκτός έδρας τότε η ψυχολογία μας είναι στα υψηλά επίπεδα. Θέλουμε στην έδρα μας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και αυτό θα επιχειρήσουμε με τον Πανιώνιο. Είναι μια πολύ καλή ομάδα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτό που αξίζουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Στη Λιβαδειά η ομάδα του Τάκη Λεμονή υποδέχεται τον ΠΑΣ και κυνηγάει την πρώτη του νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα.

Οι «Βοιωτοί» έφτασαν κοντά στο τρίποντο την περασμένη αγωνιστική απέναντι στον Άρη αλλά τελικά έφυγαν από το «Κλεάνθη Βικελίδης » με ένα βαθμό.

Από την άλλη ο ΠΑΣ που είναι στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 7 βαθμούς έρχεται πάνοπλος στη Λιβαδειά με στόχο τη νίκη.

Η αποστολή του «Άγιαξ της Ηπείρου» αποτελείται από τους εξής 18 αθλητές: Βελλίδης, Σωτηρίου, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Βίλα, Λίλα, Μπέριος, Κεϊτά, Αυγενικού, Κοροβέσης, Στρούνα, Ίλιτς, Ντε Βινσέντι, Κρητικός, Τσουκαλάς, Τσάβες.

Keywords
Τυχαία Θέματα