Πονοκέφαλος Ομπάμα για τις «ροζ ιστορίες» των πρακτόρων του...

Δεν έχουν τελειωμό τα σκάνδαλα στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και, απ ΄ότι φαίνεται οι πράκτορες που είναι επωμισμένοι με την προστασία , κυρίως, του Μπαράκ Ομπάμα και , της οικογένειάς του, δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στη «ζεστασιά» εκδιδομένων γυναικών.

Μετά την ιστορία με τους δώδεκα πράκτορες , εννέα από τους οποίους απολύθηκαν, παραιτήθηκαν ή συνταξιοδοτήθηκαν , η περίφημη Secret Service, ερευνά και ανάλογο περιστατικό στο Σαλβαδόρ.

Σύμφωνα με τοπικό κανάλι του Σηάτλ KIRO-TV, ένας υπεργολάβος είδε τους πράκτορες να πίνουν πολύ αλκοόλ και μερικούς να πληρώνουν εκδιδόμενες γυναίκες για σεξουαλικές υπηρεσίες.

"Ο μάρτυράς μας, μας επανέλαβε ότι είχε δει πράκτορες της Secret Service να πληρώνουν για σεξουαλικές υπηρεσίες και τουλάχιστον δύο φορές πράκτορες πήραν μαζί τους γυναίκες στα δωμάτιά τους στο ξενοδοχείο", δήλωσε ο Κρις Χολν, ο δημοιογράφος που αποκάλυψε το θέμα στο CBS.

Σύμφωνα με αξιωματούχο του Κογκρέσου, πάντως, η Secret Service ενημέρωσε τους βουλευτές ότι προσπαθεί να επιβεβαιώσει την ακρίβεια των ισχυρισμών αυτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα