Πώς εξόργισε τον Μεϊμαράκη ο ΣΥΡΙΖΑ

Στο κόκκινο το Κοινοβουλευτικό θερμόμετρο, μετά την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημιουργία εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο.

Αρχικά, ο βουλευτής του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Νίκος Βούτσης ανέφερε πως αν μέχρι την Πέμπτη δεν έχει προγραμματιστεί να μπει σε συζήτηση η πρόταση, η Κουμουνδούρου δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ακόμη και να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του προέδρου της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με το ΣΥΡΙΖΑ να θεωρεί πως η μέχρι τώρα στάση του κ. Μεϊμαράκη δεν συνάδει με τη θέση του και ότι πίσω από τις ενέργειες του υποκρύπτεται στενό κομματικό συμφέρον.

Ακόμη, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, επίσης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος στον κ. Μεϊμαράκη, σε συζήτηση που διεξήχθη στους διαδρόμους της Βουλής, είπε: «Τι θα γίνει Βαγγέλη, θα την βάλεις την πρόταση για την εξεταστική στην Ολομέλεια;» και συνέχισε λέγοντας : «Αλλιώς δεν θα τα πάμε καλά».

Τα όσα είπε ο κ. Παπαδημούλης προκάλεσαν την οργή του κ. Μεϊμαράκη, ο οποίος είπε σε έντονους τόνους : «Εγώ δεν δέχομαι απειλές. Θα τη βάλω αλλά όχι υπό καθεστώς απειλών. Αυτά όχι σε εμένα»

Keywords
Τυχαία Θέματα