Πώς κάνουν σεξ οι άντρες σύμφωνα με τα ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ:Ο αχόρταγος
Ο Κριός διαθέτει μια σπάνια σεξουαλική ενέργεια και όρεξη. Για αυτούς το σεξ είναι μια ζωτική ανάγκη και θεωρεί απαραίτητο η σύντροφός του να ανταποκρίνεται με όλες της,  τις αισθήσεις. Τους διεγείρει πολύ το παιχνίδι της κατάκτησης και είναι και ένας από τους μοναδικούς τρόπους να μη βαρεθούν γρήγορα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο αισθησιακός
Το σεξ για τον Ταύρο είναι μια γιορτή των αισθήσεων! Απολαμβάνουν την κάθε στιγμή, γεγονός που προϋποθέτει τη δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας. Πρέπει στην ερωτική πράξη να μπορείς να συμμετέχεις με όσο το δυνατό περισσότερες αισθήσεις για να μπορείς να είσαι στα νερά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο intellectuel 
Είναι το ζώδιο που συνδυάζει σχεδόν ιδανικά τον πνευματικό με τον σωματικό αισθησιασμό. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται να διεγερθεί εγκεφαλικά για να αποδώσει στο μάξιμουμ το σεξουαλικό του ταμπεραμέντο. Αν το καταφέρετε να του κινήσετε το ενδιαφέρον, μπορεί να σας εκπλήξει πολύ ευχάριστα στο κρεβάτι, με όπλο την μεγάλη φαντασία, τον αισθησιασμό και το χιούμορ του. Επίσης έχουν αδύναμο σημείο κάθε τι το “απαγορευμένο”.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο ευαίσθητος

Ο Καρκίνος χρειάζεται στοργή και φροντίδα. Για να απελευθερώσει τον ερωτισμό του πρέπει να νιώσει  ασφαλής και πως τον αγαπούν και τον θέλουν. Η τρυφερότητα παίζει για αυτούς πρωταρχικό ρόλο. Προσοχή, αυτονόητα πρέπει να θεωρούνται  και τα προκαταρκτικά – σχεδόν κανένας Καρκίνος δεν λειτουργεί χωρίς αυτά!

ΛΕΩΝ: Ο παθιασμένος
Η φράση που τους εκφράζει περισσότερο είναι το  ”ή όλα ή τίποτα»! Είναι εφευρετικοί και πολυδιάστατοι όταν φτάσετε στο κρεβάτι, τους αρέσει η γυναίκα να έχει φαντασία, πάνω από όλα όμως, θέλουν να νοιώθουν Βασιλιάδες.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο διστακτικός
Έχουν μια εσωτερική ανάγκη και παρόρμηση να έχουν τον έλεγχο των καταστάσεων γενικά στη ζωή τους, συνεπώς και στο σεξ. Αυτό, συχνά, τους εμποδίζει να αφεθούν και να απολαύσουν την στιγμή, δείχνοντας έτσι απόμακροι και διστακτικοί.  Αν όμως τον κερδίσετε και σας εμπιστευτεί μπορεί να ξεπεράσει κάθε όριο.

ΖΥΓΟΣ: Ο κύριος καθηγητής
Ο “μάστορας”, μαζί με τον Δίδυμο, της γοητείας και της αποπλάνησης. Του αρέσει να δημιουργεί την ατμόσφαιρα που θα γοητεύσει και θα κάνει τη γυναίκα να του παραδοθεί σχεδόν αμαχητί. Είναι προσεκτικοί και ντελικάτοι στον χειρισμό της γυναίκας, και αν είστε τυχερές, κάποιος Ζυγός στη ζωή σας μπορεί να αποδειχθεί ο συγκλονιστικότερος εραστής σας. .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο κυρίαρχος
Είναι άντρες με πάθος και εφευρετικότητα στο σεξ. Το πολύ έντονο πάθος μάλιστα, τους οδηγεί συχνά στο όριο του να είναι βίαιοι. Τους αρέσουν οι “περίεργες” ιστορίες, με λίγη πλοκή, μπέρδεμα και μυστήριο. Δεν τους αρέσουν τα ταμπού και τα στεγανά, και το να τα σπάει αποτελεί αγαπημένο του χόμπι. Να έχετε το νου σας, γιατί είναι απρόβλεπτοι, ενώ επίσης δεν φημίζονται για την μονογαμικότητά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο “καυτός”
Είναι γεμάτος ενέργεια, πάθος και ενθουσιασμό. Του αρέσει να γίνεται ο “αρχηγός” σε μια σχέση. Αν δεν υπάρχει καλή διάθεσ

Keywords
Αναζητήσεις
ζώδια άντρες κυρίαρχοι, πως κανουν σεξ τα ζωδια
Τυχαία Θέματα