Πως ο Σάντος θα κερδίσει τους Ρώσους

Στον ψυχολογικό τομέα ρίχνει το βάρος του ο Φερνάντο Σάντος για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα της Εθνικής μας με τη Ρωσία.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής κατάλαβε τα λάθη του και έδωσε το σύνθημα για νίκη κόντρα στους Ρώσους
Μέχρι τώρα ο Σάντος επέμεινε σε παίχτες που δεν του βγήκαν, και είναι έτοιμος να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις.
Ειδικά για τη Ρωσία ο Πορτογάλος είπε στους παίκτες του ότι έχουν πολλή ποιότητα, αλλά

έχουν και μειονέκτημα ότι είναι κοντή ως ομάδα και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούν.
«Είμαι σίγουρος ότι αυτή τη φορά δεν θα δεχθούμε γκολ», είπε και εξήγησε ότι πρέπει να κάνουν μια πολύ πιο προσεκτική είσοδο στο ματς.
Ο Σάντος φέρεται να κατάλαβε ότι πρέπει να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στο τι θα κάνει ο αντίπαλος και όχι στο κράτημα της μπάλας από την Εθνική μας.

Ο Σάντος φέρεται να έχει καταλήξει στους 10 από τους 11 που θα παίξουν αύριο. Προτίθεται να βάλει γκολκίπερ τον Σηφάκη, δεξιά τον Τοροσίδη, αριστερά τον Τζαβέλλα, στόπερ τους Κ. Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, τριάδα στα χαφ τους Καραγκούνη, Κατσουράνη, Μανιάτη, δεξί εξτρέμ τον Σαλπιγγίδη, φορ τον Γκέκα.

Η μόνη θέση που θεωρητικά παίζεται είναι αυτή του αριστερού εξτρέμ μεταξύ Σαμαρά, Φορτούνη και Νίνη, με μεγάλο φαβορί τον πρώτο.
Δε θα πρέπει να αποκλείεται μάλιστα να ρίξει στο β’ ημίχρονο τον Μήτρογλου είτε τον Λυμπερόπουλο για να κερδίσουν τους πιο κοντούς Ρώσους.

Στην ανάλυση της Ρωσίας κατά την προβολή βίντεο είπε στους παίκτες ότι οι αυριανοί αντίπαλοι είναι εξαιρετικοί στο κράτημα της μπάλας και ότι έχουν πλουραλισμό στην επίθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα