Πώς θα κινηθούν τα Μέσα την Τετάρτη

Στάσεις εργασίας έχουν εξαγγείλει, για την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς συμμετέχοντας στην 24ωρη πανελλαδική απεργία των ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ.

Συγκεκριμένα, το Μετρό, ο Ηλεκτρικός,

τα λεωφορεία και τα τρόλεϋ, θα λειτουργούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, καθώς οι εργαζόμενοι έχουν εξαγγείλει στάσεις εργασίας στην έναρξη και στη λήξη της βάρδιας. Να σημειωθεί ότι η γραμμή 3 του Μετρό (μπλε γραμμή), θα έχει τερματικό σταθμό την Δουκίσσης Πλακεντίας και δεν θα εξυπηρετεί το αεροδρόμιο. Ωστόσο, οι σταθμοί ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ θα μείνουν κλειστοί καθ’ όλη τη διάρκεια των απεργιακών εκδηλώσεων, μετά από σχετική εντολή της Αστυνομίας.

Κανονικά θα λειτουργεί το τραμ. Ακινητοποιημένοι όλη τη μέρα οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού.

Δεμένα θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια όλη την ημέρα, λόγω 24ωρης απεργίας των ναυτεργατών, ενώ αλλαγές στο πρόγραμμα των εναέριων πτήσεων, (με καθυστερήσεις και ματαιώσεις πτήσεων ως επακόλουθο), θα προκαλέσει η στάση εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, από τις 10 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι.

Στη Θεσσαλονίκη λόγω αντίστοιχων στάσεων εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, στην έναρξη και στη λήξη της βάρδιας, τα λεωφορεία στη συμπρωτεύουσα θα κινηθούν από τις 8 το πρωί ως τις 9 το βράδυ.

Keywords
Τυχαία Θέματα