Πότε θα κάνει κόμμα ο Λοβέδρος


Στο… κόκκινο βρίσκονται οι σχέσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Ανδρέα Λοβέρδο. Συνεργάτες του πρώην υπουργού Υγείας έλεγαν με νόημα στο «Π» ότι το χάσμα δεν υπάρχει περίπτωση να γεφυρωθεί λόγω του ότι υπάρχουν διαμετρικά αντίθετες απόψεις για τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ.

Στο ερώτημα εάν θα κάνει κόμμα και αν έχουν ξεκινήσει οι επαφές με άλλους βουλευτές κρατούσαν τα χαρτιά τους κλειστά. Ωστόσο είναι σαφές ότι ο

κ. Λοβέρδος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με στελέχη του πρώην εκσυγχρονιστικού μπλοκ όπως ο Γιώργος Φλωρίδης, ο Νάσος Αλευράς και ο Χρήστος Αϊδώνης.

Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και γεγονότα, αφήνουν να εννοηθεί ότι το ζητούμενο είναι εάν ο κ. Βενιζέλος θα προλάβει να διαγράψει τον κ. Λοβέρδο ή αν ο πρώην υπουργός υγείας προλάβει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ιδρύοντας το δικό του κόμμα. Το πότε και αν θα ιδρυθεί ο νέος πολιτικός φορέας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, λένε με νόημα στελέχη που γνωρίζουν τις λεπτές ισορροπίες του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας όμως με νόημα ότι το Φθινόπωρο δεν είναι και πολύ μακριά.

Keywords
Τυχαία Θέματα