Πουλάνε ρούχα λέγοντας ότι προέρχονται από την γκαρνταρόμπα του Τριανταφυλλόπουλου!

Απατεώνες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή Αγυιάς και συγκεκριμένα στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στην Πάτρα απευθύνθηκαν σε ηλικιωμένη γυναίκα προκειμένου να πουλήσουν μπουφάν που υποτίθεται ότι ανήκει στην γκαρνταρόμπα του γνωστού δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Συγκεκριμένα το thebest.gr δημοσιεύει εξ ολοκλήρου τη συγκεκριμένη καταγγελία:

«Σήμερα το πρωί γειτόνισσά μου ηλικίας περίπου 65 ετών η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα άνοιας, με πλησίασε και ενθουσιασμένη με ρώτησε αν πρόσεξα το νέο

της μπουφάν.

Αν και γνωρίζω εξ όψεως τη συγκεκριμένη κυρία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, απόρησα με την ερώτησή της και τη ρώτησα τι εννοεί, για να λάβω την εξής απίστευτη απάντηση.

Η γυναίκα με ενημέρωσε, ότι μία ημέρα πριν, δέχθηκε στο σπίτι της επίσκεψη από αγνώστους οι οποίοι της πούλησαν το συγκεκριμένο μαύρο αμάνικο μπουφάν έναντι του ποσού των 300 ευρώ λέγοντάς της ότι είναι μέρος της γκαρνταρόμπας του γνωστού δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου την οποία εκποιεί!

Μάλιστα, την ενημέρωσαν ότι το συγκεκριμένο μπουφάν, είναι ειδικής κατασκευής και λόγω των υλικών του απομακρύνει πόνους από τα πόδια και τη μέση, ενώ παράλληλα ρίχνει το σάκχαρο και τη χοληστερίνη.

Στην ερώτησή μου ποιοι της το πούλησαν, προσποιούμενη ότι θέλω να αποκτήσω κι εγώ ίσως ένα, μου απάντησε ότι δεν γνώριζε τον κύριο και την κυρία που την επισκέφτηκαν, όμως είχαν ένα μπλε φορτηγάκι.

Η γυναίκα μου μιλούσε ενθουσιασμένη για την αγορά της και με ενημέρωσε ότι από την ώρα που το φόρεσε, άλλαξε η ζωή της, αφού πλέον δεν πονούσαν τα πόδια της, ενώ το σάκχαρο και η χοληστερίνη της έπεσαν στο μισό!

Προφανώς οι επιτήδειοι που την επισκέφτηκαν γνώριζαν για την κατάστασή της και εκμεταλλεύτηκαν τα προβλήματά της, αρπάζοντας ουσιαστικά από το υστέρημά της 300 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η συγκεκριμένη κυρία, δεν είναι ιδιαίτερα ευκατάστατη αφού ζει με τη σύνταξη του πρώην οικοδόμου συζύγου, ο οποίος έχει αποβιώσει».

The post Πουλάνε ρούχα λέγοντας ότι προέρχονται από την γκαρνταρόμπα του Τριανταφυλλόπουλου! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα