Προαγωγές και μεταθέσεις εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών

Με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου προήχθησαν σε αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου, τέσσερις εισαγγελείς Εφετών, ενώ στο βαθμό του Εισαγγελέα Εφετών προήχθησαν εννέα αντεισαγγελείς Εφετών.

Συγκεκριμένα, οι νέοι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου είναι οι Αθανάσιος Ακριτίδης, Γρηγόριος Βαβέτσης, Γεώργιος Μποροδήμος και Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

Νέοι εισαγγελείς Εφετών είναι οι Βασίλειος Χαλντούπης, Χρήστος Κουμπής, Βασιλική Τσιρώνη, Άγγελος Καμηλάρης, Ηλίας Σεφερίδης, Όλγα Σμυρλή, Ισίδωρος Ντογιάκος, Παναγιώτης Μπρακουμάτσος, Σταμάτιος Δασκαλόπουλος.

Την ίδια ώρα,

το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο αποφάσισε για τις μεταθέσεις και τοποθετήσεις προέδρων Εφετών.
Συγκεκριμένα:

-Μετατίθενται στο Εφετείο Αθηνών οι πρόεδροι Εφετών Αρτεμισία Παναγιώτου, Ιωάννης Φιοράκης, Βασίλειος Μπάσης, Παρασκευή Μεντζελοπούλου και στο Εφετείο Ευβοίας η Δήμητρα Τσουτσάνη, στο Εφετείο Θεσσαλονίκης οι Σοφία Καρυστηναίου, Μαρία Παπαγρηγοράκη, Χρυσούλα Χαλιαμούρδα, στο Εφετείο Πειραιώς ο Μιλτιάδης Χατζηγεωργίου, στο Εφετείο Λάρισας ο Γρηγόριος Παπαδημητρίου.

-Τοποθετούνται οι 17 νεοπροαχθέντες πρόεδροι Εφετών ως εξής: Στο Εφετείο Αθηνών οι Παρασκευή Ψυχογιού, Μαρία Γεωργίου, Γεώργιος Παπανδρέου, Αντιγόνη Καραΐσκου, Πελαγία Ακασόγλου, Ανδρέας Ποταμιάνος, Βασιλική Ηλιοπούλου, Θεόδωρος Κανελλόπουλος, Ελένη Παπαϊωάννου, Κυριάκος Οικονόμου, στο Εφετείο Θεσσαλονίκης οι Μιχαλάκης Γεωργίου, Νικόλαος Παπαδόπουλο, στο Εφετείο Πατρών οι Μαρία Καραγιάννη, Κωνσταντίνος Πιτταράς, στο Εφετείο Θράκης οι Αντώνιος Τσαλαπόρτας, Κωνσταντίνος Σταμαδιάνος, στο Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας η Στεφανία Καρατζά.

Τις επόμενες μέρες το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο θα αποφασίσει και για άλλες προαγωγές και μεταθέσεις λειτουργών της Δικαιοσύνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα