Προφυλακίστηκε προϊσταμένη εφορίας Θεσσαλονίκης

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Μαζί με τα ξερά παίρνει η δικαστική μπάλα και τα ..ημίξερα τώρα στη Θεσσαλονίκη για το μεγάλο σκάνδαλο ΦΠΑ.

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή προφυλακίσθηκε για μια υπόθεση που συνέβη πριν από ακριβώς….19 χρόνια η προϊσταμένη είσπραξης ΦΠΑ στην Εφορία Θεσσαλονίκης.

Είναι

ακριβώς το υπαρκτό σκάνδαλο στο οποίο έχουμε αναφερθεί πολλές φορές και η Δικαιοσύνη Θεσσαλονίκης τα τελευταία 2 χρόνια είναι αμείλικτη.

Η συγκεκριμένη προϊσταμένη είχε δει δυο πρόσωπα. Ένα παλαιότερο που είχε φτάσει στο σημείο να απαλλάξει καραμπινάτες περιπτώσεις αντί να τις παραπέμψει. Μάλιστα μία ήταν τόσο καραμπινάτη ώστε συνάδελφός της και πολύ γνωστή της έκανε το καθήκον της και μάλιστα με κίνδυνο.

Μετά κάποια χρόνια ,όμως και ενώ άνοιγαν στόματα η συγκεκριμένη άλλαξε στάση με στροφή 180 μοιρών και πήγε και μάρτυρας εναντίον κατηγορουμένων για τον ΦΠΑ εφοριακών πολλοί από τους οποίους καταδικάστηκαν σε πολυετείς καθείρξεις.

Για τις καταθέσεις είχε προκαλέσει την μήνιν των πρώην συναδέλφων της και πολλές φορές είχε μπει στο στόχαστρο ώστε να βρεθεί κι αυτή στο εδώλιο και άρα να εξασθενίσει η μαρτυρία της η να την εκδικηθούν.

Σήμερα προφυλακίσθηκε όχι άδικα αλλά προφανώς πολύ πιο σκληρά από άλλες περιπτώσεις.ιδιαίτερα προβληματίζει ότι η ευρισκομένη με εκατομμύρια στη λίστα Λαγκάρντ που είχε και συνδικαλιστική δράση αλλά και στενές σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ και ελεύθερη είναι και ραντεβού με μέλος της προανακριτικής επιτροπής πραγματοποιεί. Γιατί; Μήπως βρισκόμαστε μπροστά σε οργανωμένο στην πλάτη των δικαστών σχέδιο αποδυνάμωσης μαρτυριών ώστε κάποια στιγμή να «καθαρίσουν» όλοι με μπέρδεμα μεταξύ ξερών ,ημίξερων και χλωρών;

Keywords
Τυχαία Θέματα