Πρώην υπουργός δηλώνει ότι απειλείται η ασφάλειά του

Έκκληση σε διεθνείς οργανισμούς για τα ανθρώπινα δικαιώματα και σε πρεσβείες άλλων χωρών, δήλωσε ότι θα κάνει πρώην υπουργός Προστασίας του Περιβάλλοντος δηλώνοντας πως απειλείται η ασφάλειά του.

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Περιβάλλοντος της Σερβίας, Όλιβερ Ντούλιτς δήλωσε ότι θα απευθυνθεί για βοήθεια σε διεθνείς οργανισμούς για τα ανθρώπινα δικαιώματα και σε πρεσβείες άλλων χωρών, επειδή απειλείται η ασφάλειά του.

Ο πρώην υπουργός της Σερβίας Όλιβερ Ντούλιτς υποστήριξε ότι δέχεται απειλές εναντίον εκείνου και της οικογένειάς

του από μία συγκεκριμένη εφημερίδα του Βελιγραδίου.

«Οι κατηγορίες και τα πλαστογραφήματα που δημοσιεύονται εδώ και εβδομάδες έχουν στόχο να με παρουσιάσουν ως πάμπλουτο διεφθαρμένο πολιτικό και ως εγκληματία. Το χειρότερο σε αυτή την εκστρατεία είναι ότι δεν προφυλάχθηκε η οικογένειά μου, γι αυτό απειλείται η ασφάλειά μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ντούλιτς σε γραπτή δήλωσή του.

Ο κ. Ντούλιτς, ορθοπεδικός χειρουργός και πρώην παίκτης της υδατοσφαίρισης, σημείωσε ότι τις τελευταίες 20 μέρες μία συγκεκριμένη καθημερινή εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφίες του στην πρώτη σελίδα, παρ΄ότι έχει καταθέσει μηνύσεις σε βάρος της για δημοσίευση αναληθών στοιχείων.

«Εφ’ όσον στη διαδικασία αυτή δεν έλαβα την κατάλληλη προστασία από τα αρμόδια κρατικά όργανα, είμαι αναγκασμένος να ζητήσει βοήθεια και προστασία από διεθνείς οργανισμούς, αρμόδιους για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και από αντιπροσωπείες άλλων χωρών στο Βελιγράδι» αναφέρει ο κ. Ντούλιτς.

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Περιβάλλοντος σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό της Σουμπότιτσα δήλωσε ότι εναντίον του διεξάγεται εκστρατεία από τα ΜΜΕ, επειδή όσο ήταν υπουργός κατηγόρησε πλούσιους από το περιβάλλον του οργανωμένου εγκλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα