Πρόκληση Σεραφείμ για Τσίπρα, Κανέλλη, Τατσόπουλο


Νέο « χείμαρρο» σχολίων αναμένεται να προκαλέσει με τη νέα του συνέντευξη του στο Crash  ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, στην οποία παραθέτει την άποψη που έχει για τους ομοφυλόφιλους ενώ μιλάει αναλυτικά για την θεατρική παράσταση Corpus Cristi και τις αντιδράσεις που προξένησε.

Συγκεκριμένα για την παράσταση εστιάζεται περισσότερο στα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το  θέατρο Χυτήριο από ορισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής

και κάποιες ομάδες πιστών. «Οι επιθέσεις απ’ έξω από το θέατρο ήταν μόνο λεκτικές, κάποιων γερόντων και γεροντισσών, τα μέλη της Χρυσής Αυγής κακώς συμμετείχαν σε αυτή τη διαμαρτυρία. Οι επιθέσεις αυτές ήταν μόνο λεκτικές, δεν ήταν επιθέσεις με μολότοφ, ούτε με πέτρες και ξύλα. Τι θα έλεγε η ελληνική πολιτεία αν κάποιος από εμάς συνελάμβανε το σχέδιο να κάνει μια θεατρική παράσταση στην οποία να εμφάνιζε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ως κύναιδο, την κυρία Κανέλλη ως λεσβία και τον κ. Τατσόπουλο ως εκδιδόμενο στην Λ.Συγγρού; Θα υπήρχε ποινική αναστολή ή όχι; Θα έπρεπε να παρέμβει η δικαιοσύνη ή όχι; Θα αντιδρούσαν αυτοί οι άνθρωποι ή όχι;».

Στην ερώτηση για το τι ο ίδιος πιστεύει για τους ομοφυλόφιλους ο Μητροπολίτης απαντά: «Τους αγαπώ απέραντα ως ανθρώπους, αλλά θεωρώ ότι ζουν μια δυστυχισμένη ζωή, έστω και αν χαμογελάνε και προσποιούνται ότι είναι ευτυχισμένοι. Και αυτό διότι ζούνε μια πληρέστατη διαστροφή της σεξουαλικότητας. Γίνεται και μια παράχρησις των ανθρωπίνων σωματικών οργάνων. Δεν είναι δυνατόν να μετατρέπεται ένα όργανο που αποβάλλει περιττώματα από το σώμα σε ερωτικό πεδίο. Αυτό αποτελεί πλήρη διαστροφή της ανθρώπινης ψυχής».

Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα