Προσοχή αλλά και έρευνα με τον παίχτη του ΠΑΟΚ και τον «ΟΥΤΣΕΚΑ»!

Του Γιάννη Ντάσκα

Πρώτο θέμα αποτελεί στα δελτία ειδήσεων των ραδιοφώνων η φωτογραφία του πολύ καλού ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Εργκίς Κάτσε με μπλουζάκι που διαφημίζει τον διαβόητο «ΟΥΤΣΕΚΑ»,την οργάνωση που μεταξύ των άλλων έχει στόχο και «απελευθέρωση κατεχομένων από την Ελλάδα αλβανικών εδαφών». Οι ερίφηδες εννοούν την…Ήπειρο!

Ο Κάτσε τα μάζεψε λέγοντας ότι με φιλοξένησαν, και η φωτογραφία βγήκε χωρίς τη θέλησή μου.

Το θέμα είναι σοβαρό

στον αθλητικό τομέα αλλά ψυχραιμία.

Πρώτον: Ο Κάτσε φοράει το μπλουζάκι και δεν είναι τρικ. Μάλιστα κάνει και σήμα υπερηφάνειας με τα δάχτυλα.

Δεύτερον: Ορισμένοι ποδοσφαιριστές διακρίνονται για το ταλέντο στη μπάλα και για τη …βλακεία εκτός του γηπέδου.

Τρίτον: Ο Κάτσε δεν έχει διακριθεί ως τώρα για την ευφυΐα του.

Τέταρτον: Ασφαλώς οι αρχές θα πρέπει να ερευνήσουν την υπόθεση σε βάθος.Μπορεί να ανακαλύψουν ίσως συμμετοχή του σε δίκτυο που στην Ελλάδα ΔΕΝ κάνει τουρισμό αλλά μπορεί να ανακαλύψουν και το αντίθετο.Να παγίδευσαν τον 20χρονο για να τον εκθέσουν στην… Ελλάδα και να τον εκδικηθούν οι Αλβανοί!

Γιατί; Διότι ο Κάτσε έπαιξε αρχικά στην Εθνική Ελπίδων της Αλβανίας(γεννήθηκε στην Κορυτσά το 1993 αλλά ζει από μικρό παιδί στην Ελλάδα και έπαιζε από το γυμνάσιο σε ελληνικές και μόνο ομάδες πριν τον ΠΑΟΚ) αλλά πέρυσι που τον κάλεσαν στην Εθνική Αλβανίας αρνήθηκε να πάει και να παίξει γιατί δήλωσε ότι «θέλει να παίξει στην εθνική Ελλάδας».

Και οι μυστικές υπηρεσίες της Αλβανίας δεν αφήνουν τέτοιες υποθέσεις στην τύχη…

Δεν υποστηρίζουμε ότι έτσι έγινε αλλά χρειάζεται έρευνα γιατί ΤΥΧΑΙΟ δεν είναι. Είτε παίζει παιχνίδι σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων, είτε τον εκδικούνται επειδή ΔΕΝ το έπαιξε…

Για την ιστορία και την ακρίβεια σημειώνουμε ότι ο Κάτσε πραγματοποίησε 4 συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων Αλβανίας σε ένα φιλικό τουρνουά στη Σλοβενία μεταξύ 23 και 30 Μαρτίου 2011. Σε μια συνέντευξη του στο Panorama Sport, ένα σημαντικό αθλητικό περιοδικό της Αλβανίας, ο Κάτσε δήλωσε ότι επιθυμεί να αγωνιστεί με την Εθνική Αλβανίας. Όμως το Σεπτέμβριο του 2012 αρνήθηκε κλήση για την Εθνική Ελπίδων Αλβανίας για το παιχνίδι με τη Μολδαβία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21,γιατί ,όπως είπε επιθυμεί να χρηστεί διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, κινώντας τις διαδικασίες για απόκτηση ελληνικού διαβατηρίου.

Έρευνα λοιπόν, άμεση και γρήγορη.Και δεν είναι καθόλου δύσκολη…

Keywords
Τυχαία Θέματα