Πρόστιμο από το ΕΣΡ για δεισιδαιμονίες και προκαταλήψεις

Πρόστιμο κατά των τηλεοπτικών σταθμών Nickelodeon, Channel 9, Extra Channel και Ζευς TV νομού Λαρίσης επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο, αποφάσισε την επιβολή προστίμου 15.000 ευρώ στο Nickelodeon

για διαφήμιση πολεμικών παιχνιδιών σε ώρες ακατάλληλες για παιδική διαφήμιση, παλαιότερο πρόστιμο 300.000 ευρώ στο Channel 9 το οποίο μειώθηκε, σε 100.000 ευρώ, την μετατροπή σε σύσταση παλαιότερου πρόστιμο στο Extra Channel, έπειτα από ακύρωσή του από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Παράλληλα επέβαλλε 15.000 ευρώ στον τηλεοπτικό σταθμός Ζευς TV νομού Λαρίσης για εκμετάλλευση δεισιδαιμονιών και προκαταλήψεων.

Σύσταση επιβλήθηκε, στον τηλεοπτικό σταθμό Mega για απόπειρα δημιουργίας συνειρμού και σύνδεσης του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία, καθώς, όπως σημειώθηκε, σε συζήτηση για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προβάλλονταν παράλληλα σκηνές από την πυρκαγιά στο υποκατάστημα της τράπεζας Marfin, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα τρεις νεκρούς. Επιπλέον σύσταση επιβλήθηκε στον εν λόγω σταθμό, έπειτα από καταγγελία της Χρυσής Αυγής για δημοσιοποίηση ανακριτικού υλικού.

The post Πρόστιμο από το ΕΣΡ για δεισιδαιμονίες και προκαταλήψεις appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα