Πρώτη η Δανία στη Eurovision του 2013, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτη με διαφορά βαθμών από τη δεύτερη χώρα η Έμιλυ Σαρλότ Βικτώρια Φόρεστ δεν μπορούσε να πιστέψει ότι νίκησε στον 58ο διαγωνισμό της Eurovision.

Η Έμιλυ Ντε Φόρεστ ερμηνεύοντας το εξαιρετικό «Only Teardrops», κέρδισε τελικά 281 πόντους, έναντι 234 του δεύτερου Αζερμπαϊτζάν και 214 της τρίτης Ουκρανίας.

Όταν ο υπεύθυνος της είπε να τον ακολουθήσει προτού ακόμα τελειώσει η ψηφοφορία εκείνη τον απέφυγε μην μπορώντας

να πιστέψει τη σαρωτική επιτυχία του τραγουδιού της.

Δισέγγονη της βασίλισσας Βικτόρια

Αν και είναι δισέγγονη της βασίλισσας Βικτόρια της Βρετανίας, η Έμιλι ήξερε από νωρίς ότι μεγάλη της αγάπη είναι η μουσική, ενώ ήδη το τραγούδι της γνωρίζει μεγάλη πανευρωπαϊκή επιτυχία.
Η «πριγκίπισσα» Έμιλι Ντεφόρεστ, εμφανίστηκε ξυπόλυτη στη σκηνή του Μάλμε Αρένα – όπως και η περσινή νικήτρια Λορίν – καταφέρνοντας να μαγνητίσει τα βλέμματα των παρευρισκομένων αλλά και των τηλεθεατών. Συνοδευόμενη από δύο άντρες που κρατούσαν τύμπανα, με κίτρινο φως να κυριαρχεί και μέσα σε μια βροχή από χρυσά χαρτάκια, ερμήνευσε με επιτυχία το «Only Teardrops». Το καθαρά ποπ τραγούδι, προτιμήθηκε από τις αρκετές κλασικές μπαλάντες που ακούστηκαν στο Μάλμε.
Η μεγάλη νικήτρια, Έμιλι Ντεφόρεστ, επιβεβαίωσε όσους της είχαν δώσει τον τίτλο του απόλυτου φαβορί για την πρώτη θέση της φετινής Eurovision.

Δείτε το βίντεο με την τελική εμφάνιση της Δανίας

Δείτε στιγμιότυπα από τη στιγμή της απονομής

Keywords
Τυχαία Θέματα