Πρώτος και στο… στιλ!

Αρκετά πράγματα αλλάζουν στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, αλλά ορισμένα παραμένουν σταθερά. Εκτός από τη στόφα του πρωταθλητή, σταθερός παραμένει και ο ράφτης που ντύνει το τεχνικό επιτελείο, ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος, ο νέος σχεδιαστής ρούχων από την Κηφισιά.

Γι’ αυτό και η η τεχνική ομάδα του μπασκετικού Ολυμπιακού είναι η πιο καλοντυμένη, αφού τα κοστούμια που φοράνε οι συντελεστές της σχεδιάζονται και ράβονται

επί παραγγελία, από τον τον Γιώργο Παπαδόγαμβρο.

Η συνεργασία του Παπαδόγαμβρου με την ομάδα του Ολυμπιακού συνεχίζεται σταθερά τα τελευταία χρόνια και δίνει αυτόν τον ξεχωριστό «αέρα» στον προπονητή της ομάδας και τους υπόλοιπους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι εμφανίζονται πάντα με ένα κομψό κοστούμι.

Τα κοστούμια, μάλιστα, είναι ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να ανταποκρίνονται ταυτόχρονα στις υψηλές αισθητικές προδιαγραφές που θέτουν οι επίσημες εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μαζί με τις ιδιαίτερες ανάγκες των τεχνικών, οι οποίοι χρειάζονται άνεση κινήσεων για να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους, αλλά και να πανηγυρίζουν.

Αυτή άλλωστε είναι και η ειδικότητα του Γιώργου Παπαδόγαμβρου, ο οποίος «χτίζει» το κοστούμι πάνω στο σώμα κάθε πελάτη, συνεργαζόμενός μαζί του, ώστε να καταλάβει το στιλ του και να διαλέξει το κατάλληλο ύφασμα, να σχεδιάσει το πατρόν που ταιριάζει στο σώμα του και να προσθέσει τις λεπτομέρειες, με τις οποίες θα το κάνει ξεχωριστό.

Για το λόγο αυτό άλλωστε, στον Γιώργο Παπαδόγαμβρο στην Κηφισιά ράβονται τα τελευταία 15 χρόνια επιτυχημένοι άνθρωποι από όλους τους χώρους: επιχειρηματίες, εφοπλιστές, στελέχη επιχειρήσεων, αλλά και πολλοί αθλητές και καλλιτέχνες.

Πρόσφατα, μάλιστα ο Παπαδόγαμβρος ανακαίνισε ριζικά το χώρο του, εγκαθιστώντας εργαστήριο μέσα στο ατελιέ του στην Κηφισιά, στα πρότυπα της φημισμένης οδού Savile Row, στο Λονδίνο, η οποία αποτελεί τη Μέκκα του ανδρικού κοστουμιού επί παραγγελία. Εκεί μπορεί επίσης να βρει κάποιος πουκάμισα και όλα τα αξεσσουάρ από μια μεγάλη συλλογή που ανανεώνεται διαρκώς.

Με παππού και πατέρα ράφτη, ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος μεγάλωσε μέσα σε τόπια με υφάσματα και ψαλίδια, καθώς αποτελεί την τρίτη γενιά μιας οικογενειακής παράδοσης που γράφει ιστορία στο ανδρικό ρούχο επί δεκαετίες.

Σπούδασε μόδα στο Μιλάνο και το 1998 επέστρεψε στην Αθήνα, για να ανοίξει στο κέντρο της Κηφισιάς το δικό του κατάστημα, το οποίο έχει εξελιχθεί σε ένα διακριτικό σημείο συνάντησης ανθρώπων από το χώρο των επιχειρήσεων, της τέχνης και του αθλητισμού.

Ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος εισάγει υφάσματα ο ίδιος, ώστε να προσφέρει στους πελάτες του υλικό πρώτης ποιότητας με την υπογραφή οίκων όπως Ermenegildo Zegna, Vitale Barbelis Canonico, Loro Piana, Scabal και πολλές άλλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα