Προβάδισμα Μπατσή για ΣΥΡΙΖΑ στο Ίλιον

Ο ιατρός Χρήστος Μπατσής που στις προηγούμενες εκλογές είχε συνεργαστεί με τον δήμαρχο Ιλίου, Νίκο Ζενέτο αλλά πολύ γρήγορα ανεξαρτητοποιήθηκε είναι σύμφωνα με πληροφορίες το φαβορί για να αποτελέσει τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ. Μπατσής είχε έντονη δραστηριότητα όλο αυτό τον καιρό ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος αλλά δεν ενσωματώθηκε ποτέ στην παράταξη που στις προηγούμενες εκλογές

είχε στηριχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και το «κουπί τράβηξε» κυρίως ο Παναγιώτης Κουτσιανάς που πιθανότατα τώρα έχει τις αντιρρήσεις του για ενδεχόμενη υποψηφιότητα Μπατσή.

Πάντως επειδή οι δυσαρεστημένοι συνεργάτες του Νίκου Ζενέτου έχουν γίνει αρκετοί, όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερο δημοσίευμα, είναι πολλές οι κινήσεις που γίνονται ώστε όλοι αυτοί να συγκεντρωθούν σε μια υποψηφιότητα με την επίσημη ή ανεπίσημη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και να αποτελέσουν τον βασικό αντίπαλο του σημερινού δημάρχου.

Όλα αυτά μπορεί να έχουν ισχυρή βάση αν την προσπάθεια δεν την προσβάλει η γνωστή «ασθένεια της αρχηγίας», αν τα βρουν στο ποιος θα ηγηθεί τα υπόλοιπα θα είναι μάλλον πιο εύκολα!..

Του Δημήτρη Δημακόπουλου

Keywords
Τυχαία Θέματα