Σαμαράς: Ως Ελλάδα κάναμε αυτό που έπρεπε

Κατά τη μαραθώνια σύσκεψη στο υπουργείο Ανάπτυξης, που είχε ο πρωθυπουργός με το σύνολο των κυβερνητικών παραγόντων και των παραγωγικών υπουργείων, ο Αντώνης Σαμαράς, ανέφερε πως «Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε. Σειρά έχουν οι πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρει η Ευρώπη», όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες.

Ακόμη ο κ. Σαμαράς, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι οι εξελίξεις για την Ελλάδα

θα είναι σε μία πολύ θετική κατεύθυνση, τόνισε ότι «αυτό που με νοιάζει είναι πόσα χρήματα θα πάρουμε, πώς αυτά θα διοχετευτούν στην αγορά και πώς το κράτος θα σταματήσει να είναι άδικο με τους πολίτες».

«Θα πρέπει να γίνουμε οι ίδιοι παράδειγμα εργατικότητας από δω και στο εξής», φέρεται πως είπε ο πρωθυπουργός, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς το εσωτερικό, καταλήγοντας χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του : «Δεν υπάρχουν ούτε αργίες, ούτε Σαββατοκύριακα. Πρέπει να είμαστε εργατικοί και να παράγουμε έργο».

Σε επίσημες δηλώσεις του στις κάμερες, μετά το τέλος της σύσκεψης, ο πρωθυπουργός δήλωσε :

«Η Ελλάδα έχει και όραμα και σχέδιο για την Αναγέννησή της και για το μέλλον των παιδιών της. Η προσέλκυση ξένων επενδύσεων και η δημιουργία του σύγχρονου Ελληνικού παραγωγικού αναπτυξιακού μοντέλου έχει ήδη ξεκινήσει.

Σήμερα είχαμε μια πολύωρη συνάντηση με τους αρμόδιους για την Ανάπτυξη υπουργούς, με τους οποίους σε πρώτη φάση συζητήσαμε τα θέματα εκείνα τα οποία θα μπορέσουν να προσδώσουν αυτόν τον αναπτυξιακό δυναμισμό στον τόπο. Ο στόχος είναι ένας: να μπούμε στην καινούργια σελίδα, που λέγεται Ανάκαμψη- Ανάπτυξη.

Είναι ο μόνος τρόπος για να δώσουμε πάλι χαμόγελο και αισιοδοξία στον Έλληνα και για να βρουν θέσεις εργασίας- και αυτό είναι το κυριότερο από όλα- τα νέα παιδιά στην Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης στο “Π” : “Σύσκεψη – μαμούθ με Σαμαρά”Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα