Σε ποια είπε ο Κασιδιάρης: «Είστε σοβαρή κυρία μου;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ύστερα, από το ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από το βρετανικό κανάλι, Channel 4 και παρουσιάζει τη δράση του ακροδεξιού κόμματος της Χρυσής Αυγής, ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς στην εκπομπή της γνωστής παρουσιάστριας Πόπης Τσαπανίδου «ΣΚΑΪ

τώρα» για να εκφέρει την άποψη του περί του συγκεκριμένου θέματος.

Μιλώντας, είπε ότι ο Έλληνας κινηματογραφιστής του ντοκιμαντέρ είναι παράνομος καθώς τράβηξε πλάνα χωρίς να το γνωρίζουν τα μέλη του κόμματος.

Τα πνεύματα δεν άργησαν να οξυνθούν όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης ρώτησε με ύφος ειρωνικό τη παρουσιάστρια για το εάν είναι… σοβαρή.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι: «Θα κάνουμε σαπούνια τους ξένους; Μα είσαστε σοβαρή κυρία μου;». Πρόσθεσε επίσης, ότι: «Ήταν κάποιοι δημοσιογράφοι που πήγαν σε ένα καφενείο χωρίς να αναφέρουν στον κόσμο που ήταν εκεί πως τους μαγνητοσκοπούν. Αυτά είναι παραμύθια, είναι υπόθεση για τα πανηγύρια. Να προβάλετε συνέχεια το βίντεο για να γελάει ο κόσμος».

Πάντως, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατέστησε κατάφωρο ότι το κόμμα τους θα κινηθεί νομικά εάν λασπολογηθεί ξανά το όνομα τους. Χαρακτηριστικά υπογράμμισε ότι: «Θα περιφρουρήσουμε τη νομιμότητά μας με κάθε μέσο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Keywords
Τυχαία Θέματα