Σφοδρή επίθεση Κουρουμπλή στον Ρέμο-Ψάχνει τη Μύκονο η «Bild»!

Του Γιάννη Ντάσκα

Σφοδρή επίθεση εναντίον του τραγοδοποιού και διασκεδαστή των κλεφτών της Μυκόνου Αντώνη Ρέμου εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Ο ελληνικός λαός είναι γενναίος λαός,είναι περήφανος λαός,έγραψε ιστορία με αγώνες και δεν τον εκφράζει ο άθλιος και προσβλητικός τρόπος με τον οποίο ο Ρέμος αναφέρθηκε στην σωματική αναπηρία του Σόιμπλε. Έχουμε παράπονα,έχουμε δίκαια για να αγωνιζόμαστε εναντίον της πολιτικής που ασκεί η Γερμανία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη αλλά όχι με τέτοιες αθλιότητες στο σωματική αναπηρία του.Το λέω εγώ που είμαι ανάπηρος για όλη μου τη ζωή από τα δέκα μου χρόνια εξαιτίας της χειροβομβίδας που άφησαν πίσω τους οι Γερμανοί και όταν εξερράγη ,ένας συγχωριανός και συμμαθητής μου σκοτώθηκε και 3 μείναμε με σωματικά τεράστια προβλήματα» μας είπε πριν από λίγο ο κ. Κουρουμπλής ενώ και δημόσια από το ράδιο ΑΡΤ (εκπομπή του Κώστα Ουίλς 10-12 στους 90,6) χαρακτήρισε άθλιο και προσβλητικό το λόγο του Αντ. Ρέμου.

Πρέπει να τονισθεί ότι ούτε πληρωμένος προβοκάτορας δεν θα έκανε τόση ζημιά στα ελληνικά συμφέροντα όση προξένησε το κοινωνικό αυτό άθυρμα.Και αυτό γιατί οι Γερμανοί έδωσαν ευρεία δημοσιότητα, αλλά και τον παρουσίασαν αυτό που είναι. Ένα τύπο ζάπλουτο που είναι ολημερίς και ολονυχτίς με την ελληνική πλουτοκρατία ,μέγα μέρος της οποίας είναι η ελληνική κλεπτοκρατία.

Άντε να εξηγήσει κανείς στους Γερμανούς τώρα ότι το να τραγουδάει κανείς δεν σημαίνει ούτε ότι έχει μυαλό,ούτε αρχές κλπ κλπ.

Ο Ρέμος δημιουργήθηκε ακριβώς από το λεγόμενο «σύστημα» και κάθε κοινωνική παρουσία του έχει αρνητικό πρόσημο. Στη βρομιά του ποδοσφαίρου πήγε να κάνει τον παράγοντα στον Ηρακλή,ήταν και είναι στην παρέα του γνωστού Πηλαδάκη με τη Λάρισα και τις «επενδύσεις» κλπ

Σύμφωνα με πληροφορίες άνθρωποι της γερμανικής «Bild» που ασχολείται ιδιαίτερα με τις προσωπικές ζωές,τη σεξουαλική δραστηριότητα κλπ βρίσκονται ΤΩΡΑ στην Ελλάδα και κάνουν έρευνα για το Ρέμο,τις παρέες της Μυκόνου κλπ.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα σε γερμανικό κανάλι ανάλογης σοβαρότητας θα προβληθούν προσεχώς και φίλμ που «γράφονται» αυτό τον καιρό.

Δυστύχημα θα είναι αν μετά τους «τεμπέληδες» Έλληνες οι Γερμανοί ισχυριστούν ότι ο …Καλιγούλας είχε ξεκινήσει από τη Μύκονο!

Keywords
Τυχαία Θέματα