Σκάνδαλο στην Κορινθία

Αποκλειστικό

Η αυθεντική λίστα Λανγκάρντ που βρίσκεται ήδη στα χέρια των δικαστικών αρχών αλλά και του ΣΔΟΕ θα λύσει πολλά αινίγματα σε όλη την χώρα για περιπτώσεις πακτωλού χρημάτων που κατατέθηκαν στην Ελβετία χωρίς να υπάρχει η αντίστοιχη φορολογική δήλωση που να δικαιολογεί κάτι τέτοιο!

Βεβαίως θα υπάρξει και πλούσιο Κορινθιακό ενδιαφέρον από τον εξονυχιστικό έλεγχο της λίστας .

Αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της sfedona.gr μέσα στη λίστα υπάρχουν για έλεγχο και περιπτώσεις πολιτικών προσώπων

και συγγενικών τους προσώπων καθώς και συγκεκριμένων δημοσίων υπαλλήλων που δεν φαίνεται να έχουν και τόσο πειστικές φορολογικές δηλώσεις.

Υπάρχει χαρακτηριστική περίπτωση συγγενικού προσώπου πολιτικού πού τόσο η θέση του (δημόσιος υπάλληλος) όσο και τα φανερά εισοδήματά του δεν πείθουν με τίποτα για τον πλούτο που έχει συγκεντρώσει.

Θα πρέπει μάλιστα να διευκρινίσουμε ότι όπως μας έλεγε σημαντικό στέλεχος του ΣΔΟΕ υπάρχουν και περιπτώσεις που μέχρι πρότινος “προστατευόντουσαν” από τοπικά πολιτικά πρόσωπα ή ακόμα και από στελέχη της Εφορίας!

Τώρα πλέον κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο και πολλές περιπτώσεις θα επανεξετασθούν από μηδενική βάση.

ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΟΎΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΩΝ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Και η δυσάρεστη είδηση για όλα αυτά τα λαμόγια που θησαύριζαν χρόνια τώρα σε βάρος του Ελληνικού λαού είναι ότι αρχές του 2013 θα υπογραφεί σύμβαση ανάμεσα στην Ελληνική και Ελβετική Κυβέρνηση ,βάση της οποίας θα μπορούν να δοθούν στην Ελληνική πλευρά στοιχεία εκατοντάδων Ελλήνων μεγαλοκαταθετών σε όλες τις Ελβετικές Τράπεζες!

Κάποιοι ήδη έχουν χάσει τον ύπνο τους αφού δεν μπορούν πλέον να ελπίζουν στην βοήθεια μεγάλων πολιτικών παραγόντων των δύο κομμάτων εξουσίας ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ και κυρίως του πρώτου!

Ταυτόχρονα να κάνουμε γνωστό ότι έχουν σταλεί μέχρι σήμερα τουλάχιστον 6.000-7.000 προσκλήσεις σε μεγαλοκαταθέτες ξένων τραπεζών που περιλαμβάνονται στις λίστες εμβασμάτων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, οι καταθέσεις των οποίων δεν “δικαιολογούνται” με βάση τα στοιχεία.

Να τονίσουμε ακόμα ότι αρκετοί από τους “ύποπτους” για φοροδιαφυγή (και στην Κορινθία) έχουν παρουσιάσει στις φορολογικές τους δηλώσεις πινάκια “μαϊμού” από χοντρό παιχνίδι στην αμαρτωλή περίοδο του χρηματιστηρίου θα επανελεγχθούν αρκετά στοιχεία από αυτήν την δραστηριότητά τους.

Σύμφωνα με σοβαρές πληροφορίες μας ανάμεσα στους υποψήφιους για “οικονομική ακτινογραφία” είναι τουλάχιστον 2 πολιτικοί και 2 δημόσιοι υπάλληλοι!

Και στις δύο περιπτώσεις από τον πρώτο έλεγχο που έγινε μετ εμποδίων υπάρχουν πολλά κενά στην αιτιολόγηση σοβαρότατων ποσών που βρίσκονται κατατεθειμένα σε τραπεζικούς λογαριασμούς ή επενδεδυμένα σε ακίνητα!

Τις πρώτες εβδομάδες του νέου χρόνου ,σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ,θα έχουμε να ανακοινώσουμε σημαντικά στοιχεία για την πορεία των οικονομικών αυτών ελέγχων!

Πηγή: http://www.sfedona.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα