Σκληρή απάντηση Βενιζέλου σε Λοβέρδο

Σήκωσε το γάντι που του πέταξε ο Ανδρέας Λοβέρδος για τη μη συμμετοχή πολιτικών στελεχών στην κυβέρνηση. «Δεν βρήκαμε θέσεις για δεδομένα πρόσωπα», είπε με νόημα ο κ. Βενιζέλος.

Αποκάλυψε επίσης ότι αν το ΠΑΣΟΚ δεχόταν τη συμμετοχή

πολιτικών προσώπων, ο ίδιος θα έπρεπε να γίνει αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός οικονομικών στην κυβέρνηση Σαμαρά. «Δεν είναι όμως αυτό που χρειάζεται ο τόπος», σημείωσε.

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα ενότητας λέγοντας: «Σας θέλω όλους δίπλα μου», είπε και ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει ταύτιση με τη Νέα Δημοκρατία και ότι το ΠΑΣΟΚ θα λειτουργεί προτρεπτικά και ελεγκτικά απέναντι στην κυβέρνηση.

Παράλλληλα, ανακοίνωσε ότι για τη θέση του γραμματέα της ΚΟ προτείνει τον Γιάννη Μανιάτη για τις θέσεις των κοινοβουλευτικών προσώπων τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και την  Έυη Χριστοφιλοπούλου και για αντιπρόεδρο της Βουλής τον Λεωνίδα Γρηγοράκο.

Για τη Χρυσή Αυγή ξεκαθάρισε ότι η θέση αντιπροέδρου που δικαιούται πρέπει να μείνει κενή κάτι που σημαίνει ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα καταψηφίσουν οποιαδήποτε πρόταση.

Στις 7 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια συνδιάσκεψη για να αρχίσει η αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ.

«Είμαστε η παράταξη των Ελλήνων σοσιαλιστών», δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ αναφερόμενος στο μέλλον του κόμματος σημείωσε πως «οι εκλογές σηματοδότησαν το τέλος του ΠΑΣΟΚ όπως το ξέραμε».

Ο κ. Βενιζέλος μίλησε επίσης για αυτοοργάνωση του ΠΑΣΟΚ και κάλεσε όλους τους πολίτες που αισθάνονται πως ανήκουν στο χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού να βοηθήσουν την προσπάθεια.

Ταυτόχρονα, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για δημαγωγία και λαϊκισμό ενώ ξεκαθάρισε πως στους ψηφοφόρους του κ. Τσίπρα εντάσσονται και όσοι ήθελαν να μείνει η χώρα στο ευρώ αλλά ήθελαν να αλλάξει η πολιτική ηγεσία του τόπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα