Στα μαχαίρια ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για Διαμαντόπουλο

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή Βαγγέλη Διαμαντόπουλου σχετικά με την εκκένωση της «βίλας Αμαλίας» και της «βίλας Κάλλας» από την Αστυνομία.
Η Νέα Δημοκρατία μετά τις δηλώσεις του κ. Διαμαντόπουλου, ζήτησε την αποπομπή του βουλευτή Καστοριάς από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.
Από

την πλευρά της, η Κουμουνδούρου απαντάει ότι «Η εμμονή της Νέας Δημοκρατίας σε εμφυλιοπολεμικού κλίματος παραληρήματα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εντάσσονται σε μια στρατηγική αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και αλλαγής της ατζέντας, καταδεικνύοντας, όμως, ταυτόχρονα την ακροδεξιά κατρακύλα του κόμματος του κ. Σαμαρά και των συμβούλων του.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δεν έχει να απαντήσει τίποτα σε εκείνους που ακολουθούν ασθμαίνοντας τη Χρυσή Αυγή, σε αυτούς που έχουν στήσει το διαχρονικό παζάρι της διαπλοκής με τους πλούσιους φίλους τους, σε όσους στοχοποιούν τους κοινωνικούς αγώνες και είναι τρομοκρατημένοι απέναντι στη μαζική λαϊκή κατακραυγή.
Οι αγώνες για την ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής, η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και της δημοκρατίας αποτελούν την πυξίδα της ριζοσπαστικής αριστεράς και αυτός είναι ο πραγματικός φόβος της κυβέρνησης».
ΝΔ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται απόλυτα με την αναρχία»
Άμεση ήταν η απάντηση από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, αναφέροντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται απόλυτα με την αναρχία.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η απίστευτη ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ότι ‘δεν έχει να απαντήσει τίποτα’ για τα όσα είπε ο βουλευτής του κ. Διαμαντόπουλος, επιβεβαιώνει και στον πιο δύσπιστο Έλληνα ότι το κόμμα του κ. Τσίπρα ταυτίζεται απόλυτα με την αναρχία και τις απόψεις του κουκουλοφόρου βουλευτή του.
Ο κατά τα άλλα λαλίστατος κ. Τσίπρας θα τολμήσει να καταδικάσει εμπράκτως τους κουκουλοφόρους βουλευτές του ή μήπως θα είναι απασχολημένος με την ίδρυση νέων ‘κοινωνικών χώρων’ ανά την Ελλάδα, σαν τη ‘Βίλα Αμαλίας’»;

Σχετικά άρθρα:

Προκαλεί βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ: Διώξτε τον Διαμαντόπουλο

Keywords
Τυχαία Θέματα