Στεφανάκος:Τι λέει για την επίθεση της Χρυσής Αυγής στο Mega και το νομοσχέδιο Ρουπακιώτη

Άρθρο Β. Στεφανάκου στο paraskhnio.gr

Παρέμβαση στα δρώμενα πραγματοποιεί ο κρατούμενος Βασίλης Στεφανάκος με άρθρο του στο paraskhnio.gr. Το κείμενο του έχει ως εξής :

«Τις τελευταίες ημέρες ακούω έκπληκτος τις δηλώσεις των «επιφανών» του πολιτικού συστήματος κατά της Χρυσής Αυγής για την επίθεση της στο Mega. Κατά την άποψη μου, σε οποιαδήποτε ενέργεια κι αν προβεί κανείς εναντίον του συγκεκριμένου

τηλεοπτικού σταθμού αποτελεί «θεάρεστη πράξη», καθώς πρόκειται για τον υπ΄ αριθμόν ένα κίνδυνο της κοινωνίας. Αυτή καθ΄ αυτή η πράξη , σχετίζεται με την ποιότητα , την κουλτούρα , την πολιτισμική υπόσταση του δρώντος και τα εφόδια ή αποθέματα που διαθέτει. Προφανώς στα μέλη της Χρυσής Αυγής περίσσευαν τα ούρα και οι ταραμάδες.

Όσον δε για το επικείμενο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης , ο Αντ. Ρουπακιώτης ανέφερε πως θα ψηφιστεί σε τρεις μήνες με την αιτιολογία ότι φοβάται τις αντιδράσεις μετά τα τελευταία γεγονότα στις φυλακές. Με δεδομένο ότι ΠΑΣΟΚ , ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουν την νομοθετική πρωτοβουλία , η μόνη εξήγηση για την νέα καθυστέρηση εντοπίζεται στην ανησυχία Ρουπακιώτη για διαρροή μεριδίου ψηφοφόρων από τη ΝΔ προς τη Χρυσή Αυγή. Το σχέδιο βρίσκεται σε διαβούλευση ήδη έξι μήνες και ως φαίνεται , σκοπός του υπουργού Δικαιοσύνης είναι να μετατρέψει τις φυλακές σε Γκουαντάναμο για να προστατεύσει την κυβερνητική συνοχή και να διαλύσει την κοινωνία.

Ιστορικά , οι γενίτσαροι στα επίλεκτα ασκέρια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στρατολογούνταν από μικρά παιδιά. Ο συγκεκριμένος ξαναγράφει την Ιστορία αποδεικνύοντας ότι γενίτσαρος γίνεσαι ακόμη και κοντά στο τέλος του βίου σου.

Αναρωτιέμαι αν αυτοί της ΔΗΜΑΡ φόραγαν κουκούλα τόσα χρόνια και το έκρυβαν επιμελώς ή αποφάσισαν να τη φορέσουν τώρα που έπιασαν κυβερνητικά πόστα. Το ερώτημα απευθύνεται προς τον ΣΥΡΙΖΑ από όπου και προέρχονται».

Keywords
Τυχαία Θέματα