Στην πλατεία Κολωνακίου οι Μητσοτάκηδες συζητούσαν το μέλλον του Σαμαρά

Σε πολύ γνωστό πολιτικό στέκι στην πλατεία Κολωνακίου εθεάθησαν χθες το μεσημέρι πατέρας και γιός μεγάλης πολιτικής οικογένειας και συζήτησαν πολιτικά και κυρίως για το μέλλον της κυβέρνησης Σαμαρά. Ο πατέρας είναι ο κ. Κ. Μητσοτάκης πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ ενώ ο γιος είναι ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Ο επίτιμος εξέφρασε

τις ανησυχίες του για τις πολιτικές εξελίξεις, λέγοντας ότι η μεγάλη του ανησυχία είναι πια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση ενώ επέμενε ότι η παρούσα βουλή μπορεί να εκλέξει νέα κυβέρνηση. Μάλιστα δεν ανέφερε ποιος θα ήταν κατάλληλος για μεταβατικός πρωθυπουργός ωστόσο επεσήμανε ότι η ΔΗΜΑΡ θα μπορούσε να εισέλθει σε μια τέτοια κυβέρνηση γιατί αν δεν το πράξει θα πάθει ότι έπαθε ο Καρατζαφέρης.

Ο υιός κ. Κυρ. Μητσοτάκης άκουσε προσεκτικά όσα του είπε ο πατέρας του αλλά έδειξε να μην συμφωνεί και ότι η παρούσα κυβέρνηση μπορεί να τα βγάλει πέρα και να τερματίσει ομαλά το βίο της.

Αναμένουμε να δούμε ποιος θα πέσει μέσα στις προβλέψεις του, ο πατέρας ή ο γιός;

Πάντως για την Χρυσή Αυγή ο επίτιμος ανέφερε ότι όταν αυτός κυβερνούσε δεν υπήρχε πρόβλημα με τους ακροδεξιούς, αφού οι περισσότεροι είχαν ενταχθεί στον κύριο κομματικό κορμό. Από την άλλη ο υπουργός κ. Μητσοτάκης έδειξε να παίρνει αποστάσεις από τι δηλώσεις Λαζαρίδη περί της θεωρίας των δύο άκρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα