Στις ράγες ξανά το Μετρό – δηλώσεις Χατζηδάκη

Μετά από 9 ημέρες απεργίας και απίστευτης ταλαιπωρίας για το κοινό, επιτέλους, ο πρώτος συρμός του Μετρό ξεκίνησε από τα Σεπόλια!

Οι εργαζόμενοι παραμένουν συγκεντρωμένοι στο αμαξοστάσιο, ωστόσο το Μετρό επαναλειτουργεί, ακόμα νωρίτερα κι από τις αρχικές προβλέψεις που έκαναν λόγο για επαναλειτουργία των συρμών μετά τις 5 ή 6 μ.μ.

Τα δρομολόγια, τέθηκαν πάλι σε ισχύ,

αφού προηγήθηκε βέβαια έλεγχος των συρμών και επίδοση των φύλλων πολιτικής επιστράτευσης, (περίπου το 90%).

Οι συρμοί ωστόσο, θα λειτουργούν σε ρυθμούς σαββατοκύριακου, δηλαδή με μειωμένα δρομολόγια και μεγάλο μεσοδιάστημα μεταξύ του ενός και του άλλου.

Το Μετρό θα λειτουργεί κανονικά μέχρι το τέλος της βάρδιας, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να επαναλειτουργήσει ο προαστιακός, ο ΗΣΑΠ και το τραμ.

Ο κ. Χατζηδάκης, με δηλώσεις του στον real.fm, εξέφρασε την ικανοποίηση της κυβέρνησης για την επαναλειτουργία του Μετρό αν και όπως τόνισε:«Περισσότερο ικανοποιημένοι είναι οι πολίτες, οι οποίοι επί εννέα μέρες ταλαιπωρήθηκαν». Στη συνέχεια, τόνισε πως «η κυβέρνηση έστειλε το μήνυμα ότι δεν μπορεί να κάνει εξαιρέσεις, γιατί η χώρα δεν πρέπει να ξεφύγει από τη δημοσιονομική της πορεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα